Techno zvijezde u Areni Varaždin na AbunDance open-air partyju ove subote

U Areni Varaždin će se ove subote, 13. kolovoza, održati novi AbunDance OpenAir party.

Pod okriljem portugalske techno institucije Naked Lunch, koja postavlja standarde na globalnoj razini, očekuje vas DJ postava koja poprima elemente nadnaravnog.

Headlineri, Portugalac A. Paul i Slovenac Veztax, dobrih dvadeset godina ostavljaju otiske u techno povijesti i kroje njegovu budućnost, a svojim ostvarenjima predstavljaju nadahnuće svima koji istinski cijene i žive umjetnost techna.

Uz njih će nastupiti domaćin i idejni tvorac AbunDancea Nitevision NV, Osječanin Fixsell te još jedan Varaždinac Ferry Van Hreen.

Produkcijski aspekt nema potrebe posebno isticati jer će letvica kvalitete ostati visoko kao i uvijek – očekujte moćan razglas popraćen laser i light showom koji će vas ostaviti bez daha.

Zabava počinje u 22 sata, a traje do sitnih jutarnjih sati.

AbunDance je platforma koju je 2012. pokrenuo DJ Nitevision NV. Središnja ideja je okupljanje ekipe koja ima jasna očekivanja kad je u pitanju ‘party’ i u skladu s tim donosi izobilje svega što je potrebno da se ponovno uspostavi izvorni smisao tog koncepta – iskustvo koje potpuno obuzima i uranja sva naša osjetila u doživljaj trenutka. AbunDance ne postoji u linearnom poimanju vremenu, a manifestira se ovisno o stanju (techno) nacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije