Najveći ljetni festival elektronske glazbe Forestland ponovo dolazi u Međimurje!

Na predivnoj lokaciji okruženoj šumom, u Brezju, od 4. do 6. kolovoza po četvrti puta održat će Forestland.

Na 20.000 metara kvadratnih, za vas će tri puna dana svirati preko 50 DJ-a na čak tri pozornice. Uz glazbeni dio očekuju vas i bazeni, pjena party, adrenalinski park i skakaonice, baloni na vrući zrak i kamp!

Kanadske superzvijezde Dzeko&Torres festival će užariti svojim hitovima i vrhunskim elektro i DJ umijećem, a šmeker i klasičar talijanskog electro house žanra Alex Kenji unijeti u glazbeni vikend. Uz ove vrhunske umjetnike, dolazi nam i na desetke velikih DJ-a od kojih izdvajamo regionalne superzvijezde Matrodu, Kostu Radmana, Timo G i DJ Playa.

Ove godine novost nam su i tri pozornice. Uz standardne Beach i Forestland stage, novost je Forestroom Stage na kojem će se odvijati ‘Boiler Room‘ program, ples i gibanje u ritmu oko DJ-a usred šume od kasnih noćnih sati pa sve dok zora ne svane.

Forestland je za vas pripremio ukupno osam ulaznica u suradnji s medijima Varaždinski.hr i eMedjimurje (svaki medij četiri ulaznice), stoga bacite komentar na našim Facebook objavama sa svojim imenom, prezimenom i email adresom, a ukupno osmero najsretnijih komentatora izvući ćemo u utorak (5. srpnja) u popodnevnim satima putem aplikacije Woobox slučajnim odabirom i nagraditi ih sa po jednom ulaznicom. Sretno!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije