VIDEO Luđaci izdali drugi singl ‘Mamurluk’: Zasad je pjesma super prihvaćena!

Nakon što su u studenom prošle godine izdali svoj prvi singl ‘Tko je ovdje lud’ i postigli uspjeh, Luđaci su jučer, 27. lipnja, premijerno objavili drugi singl naziva ‘Mamurluk’.

> ‘Luđaci’ izdali prvi singl: Kvalitetan smo bend, na estradi ima mjesta za nas!

‘Luđake’ čine Kristijan Klaus, Mario Petrić, Jan Šahmazar, Ivan Sebastijan Henčić i Mario Vincek.

‘Mamurluk’ je napisao i uglazbio Dominik Šušković iz Zagreba, koji svira i pjeva u bandu ‘Od srca do srca’.

– Aranžman pjesme je izradio Luka Kovačić iz Velike gorice, Viton studio. Režiser i kamerman bio je Kristijan Gradečki, a u spotu su sudjelovale atraktivne djevojke koje smo zvali na snimanje i hostese iz PR Lady agencije. Snimanju se, između ostalih pridružila i jedna od natjecateljica za Miss Varaždinske županije – rekao je Mario Vincek.

Glavna glumica u spotu je Maja Kućar, radnja se odvija na tri lokacije.

– Glavna lokacija je Le Tresor Caffe, druga lokacija Hotel Varaždin, a treća kuća Danijele Crnčec u Svibovcu Podravskom.

Dečki su zadovoljni, a čini se da i publika.

– Super se osjećamo, sretni smo da imamo dobru ekipu koja nam radi pjesme. Publika je zasad super prihvatila pjesmu, imamo puno poruka pohvale, a s vremenom će se vidjeti jesmo li učinili dobar potez ili ne – rekli su Luđaci i dodali.

– Trenutno nam je u fokusu promocija pjesme u radijskom eteru i na malim ekranima, a do kraja godine ‘izbaciti’ još jedan singl i svirati po Hrvatskoj – zaključili su.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije