Arena Cool Beat pre-party ovog petka u caffe baru My Way uz Pinthu i Kay Zrilla

Arena Cool Beat 21. lipnja slavi šest godina postojanja na Aquacityju, a već ovog petka, 17. lipnja, sve ljubitelje elektronske glazbe i brzih ritmova očekuje Arena Cool Beat pre-party u caffe baru My Way.

> Na šesti rođendan Arena Cool Beata prvog dana ljeta dolazi i DJ Paolo Barbato

Glazbenu pozornicu će u ponoć, nakon održavanja Ljeta na Stančiću, preuzeti već svima dobro poznat i uigran dvojac DJ Pintha i DJ Kay Zrill, koji će sve okupljene natjerati na ples svojim izborom glazbe, a valja napomenuti kako će to biti završno zagrijavanje prije održavanja Arena Cool Beata 21. lipnja.

Podsjećamo, Arena Cool Beat je jedan od najvećih party događanja u Varaždinu i okolici, koji okuplja velik broj posjetitelja i ljubitelja glazbe, a ove godine dolazi jedan od najpopularnijih talijanskih house DJ-eva Paolo Barbato, koji se varaždinskoj publici predstavio još davnih dana u Extravaganzi i ne treba ga posebno predstavljati jer svojim setovima uvijek bi rasplesao mnoštvo.

Dvije godine su prošle od posljednjeg susreta sa varaždinskom publikom i uvijek je rado viđen gost – Ivan Mastermix kojeg su fanovi prozvali godfatherom housea, te slovenski DJ Alex Sander. I kao domaćin, za kraj, Kay Zrill.

Vrijedi istaknuti kako je ove godine upad na Arena Cool Beat besplatnog karatkera za sve zainteresirane, stoga požurite ovog petka na zagrijavanje, a 21. lipnja se vidimo na partyju koji će trajati do ranih jutarnjih sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije