VIDEO The Voice: Marko Domjan oduševio izvedbom standarda ‘Folsom Prison Blues’!

Mladi varaždinski glazbenik Marko Domjan nastupio je u prvoj emisiji druge sezone pjevačkog showa The Voice na Hrvatskoj radioteleviziji.

Marko Domjan, poznatiji kao nekadašnji pjevač varaždinskog rock benda Louder, u sklopu showa izveo je klasik Johnnya Casha ‘Folsom prison blues’ u nešto modernijoj verziji poput one američkog izvođača Zekea Duhona.

Svojim pjevačkim umijećem i nastupom oduševio je Indiru, koja je okrenula svoj stolac te je na taj način prošao u drugu fazu showa.

The Voice je inače svjetski popularni natjecateljski pjevački show nastao u SAD-u, a hrvatska inačica emitira se na HRT-u od prošle godine.

Osnova formata showa je odabir kandidata s istinskim glasovnim talentom. Na The Voice se mogla prijaviti svaka osoba starija od 18 godina koja smatra da posjeduje pjevački talent. Prijavljeni su sudjelovali na tri predizbora, a žiri je odabrao najbolje koji će nastupiti u samom showu.

U sklopu showa, kandidati dobivaju priliku prezentirati svoje pjevačko umijeće pred četiri mentora, a to su i ove godine Toni Cetinski, Indira, Ivan Dečak i Jacques Houdek.

Mentori su kandidatima okrenuti leđima, a ako im se svidi izvedba, okrenu svoj stolac prema kandidatu prije kraja pjesme. Ako se kandidatu okrene samo jedan od mentora, on direktno ulazi u njegov tim, a ako mu se okrene više mentora, ima pravo birati kojem će se mentoru pridružiti. Oni kandidati kojima se ni jedan mentor ne ‘okrene’ ispadaju iz showa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije