FOTO: Hladno pivo zabavljalo publiku: ‘Ljudi, hvala za krasnu večer u Varaždinu’

>> Hladno Pivo u Areni Varaždin (Subota, 17.10.2015.)

Varaždinskom Arenom su jučer, 17. listopada, odzvanjali punk rock zvuci pjesama benda Hladno pivo, čiji su članovi sastava upravo Varaždin odabrali za mjesto posljednjeg koncerta u sklopu turneje ‘Hladno pivo Tour – Dani zatvorenih vrata’.

Publiku je najprije ugrijao bend Fajrunt, predgrupa koju su članovi benda sami odabrali.

> Fajrunt o koncertu s Hladnim pivom: Želimo se dokazati i ostvariti dobar nastup

Oko 21 sat, koncert je odmah započeo žestoko hitom s njihovog novog albuma – Žena koja ima muda. Nakon ovacija publike i pljeska, uslijedila je pjesma Messi, Kaže stari šta nam fali, Svijet glamura.

– Dobra večer Varaždin! Nismo ovdje došli samo uzet pare, već i predstaviti naš novi album! – obratio se prisutnima pjevač Mile Kekin te su dečki nastavili sa svirkom.

Pred gotovo punim parterom, a nešto manje tribinama, Hladno pivo je zabavljalo starijim i novijim hitovima: Dibidus, Šamar, Jednim osmjehom, Ne volim te, Konobar, Tijana, Vjeruj u mene..

Našalili su se na komentare kako su komercijalan bend te odsvirali Mojoj majici s novog albuma.

Posebno je publika reagirala na izvedbu starije pjesme Superman, a na kraju su odsvirali Ezoteriju.

Publika je uživala u presjeku najvažnijih pjesama benda, od albuma Džinovski do posljednjeg izdanja Dani zatvorenih vrata.

– Osjećaj je krasan, hvala ljudi za ovu krasnu večer u Varaždinu – zahvalili su se na kraju dečki iz Hladnog piva, dok je među prisutnima vladala euforija u kojoj su po zraku letjele čaše pune piva.

> Fotogaleriju pogledajte OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije