Odličnim koncertom Jam Ritual predstavio svoj prvijenac u prepunom Rogozu

Varaždinski Jam Ritual jučer je, u petak, održao nakon dugo vremena koncert u Varaždinu.

Podrumska scena Zvonimir Rogoz naprosto je bila premala za sve koji su po prvi puta željeli uživo čuti kako zvuči njihov album prvijenac naziva ‘Greasebucket‘.

> Jam Ritual u sklopu Tri Grgura predstavlja domaćoj publici svoj ‘Greasebucket’

Nekoliko stotina posjetitelja uživalo je u zvukovima Jam Rituala, jednog od varaždinskih bendova kojeg se s pravom diže na svjetske pozornice, jer njihov zvuk je upravo takav. Na trenutke nam se učinilo da se na pozornici nalazi bend koji već godinama puni dvorane i livade velikih festivala, jer svojim profesionalnim nastupom i kvalitetnim repertoarom, ostavili su sve bez teksta.

Mnogi su prije ovog koncerta preslušali njihov album u više navrata, a jučer su imali priliku čuti kako zvuče uživo i zasigurno svatko tko se pojavio na koncertu, nije požalio zbog svog dolaska.

Za njihov zvuk, zaslužan je i Željko Tkalec, poznatiji kao Medo, koji je ručno napravio gitaru na kojoj je jučer zasvirao njegov sin Toni, ujedno i pjevač benda. Koliko su dečki uživali svirati pred svojom publikom, govori i podatak da se Toni u više navrata spustio s pozornice među ljude kako bi upio pozitivne vibre koje im je slala publika.

> Željko Tkalec Medo: Gitare radim iz gušta, ne radi zarade

Prije Jam Rituala, nastupio je splitski bend Čuvari svirala, a sve je bilo organizirano u sklopu projekta ‘Tri Grgura’ s ciljem kulturne suradnje koja spaja Varaždin, Split i Nin i objedinjuje kulturnu ponudu Splita, Nina i Varaždina, odnosno gradove koje krase Meštrovićevi spomenici Grgura Ninskog.

> Projekt Tri Grgura spaja sjever i jug: Bogat program, nastup Jam Rituala, TBF-a

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije