FOTO: Subotnji koncerti bendova Groove on i ZIBE unplugged zabavili Varaždince

Protekla subota u Varaždinu bila je ispunjena dobrom svirkom, za što su se pobrinuli bendovi Groove on i ZIBE unplugged nastupima na različitim lokacijama u gradu.

Na Kapucinskom trgu je nastupao Groove on, energični i virtuozni bend, čiji je član natjecatelj šoua The Voice Neven Stipčić. Neke od pjesama koje su svirali, iz svog redovitog repertoara bile su Ain’t No Mountain High Enough, Could You Be Loved, Just the Two of Us, Papa Was a Rolling Stone pa sve do nezaobilazne Sex Machine.

Bend je odličnim izvedbama publiku na gradskoj ‘plaži’ zabavljao više od dva sata.

Ugostitelji na Kapucinskom trgu rade samo do 23 sata, što se pokazalo nespretnim jer publika baš i nije bila raspoložena za krenuti kući.

To i ne čudi s obzirom da se Groove on, uvjerljivim nastupom, još jednom pokazao kao odličan bend.

Publika će njihovu svirku ponovno imati prilike čuti uskoro, s obzirom da iz benda najavljuju još nekoliko svirki u gradu do kraja ljeta.

Podsjetimo, Groove on sastav čine vokali Neven Stipčić i Martina Friščić, Emir Čovran na bubnjevima, Tomislav Košić svira bas gitaru, Oliver Potočnik saksofon, dok je na gitari Rene Coner, a na jučerašnjem koncertu Davor Jurović.

Na Kazališnom trgu, u sklopu manifestacije Ljeto u Varaždinu, otprilike u isto vrijeme, publika je uživala u nastupu dua ZIBE unplugged.

Dvojac čine Alen Horvat – Zibe (vokal) iz Čakovca i Viktor Karažinec (akustična gitara) iz Varaždina, koji su izveli rock, blues rock i hard rock klasike, od čega je Whitesnake činio više od 30 posto repertoara.

Svirali su i pjevali hitove poput Here I Go Again, Is This Love i brojne druge, u čemu je publika kod fontane uživala.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije