SuperOperater ‘zapalio’ publiku u Elephantu uz Patricka i Faraday

>> SuperOperater, Patrick i Faraday (Subota, 25.07.2015.)

Nakon što im je, zbog najave lošeg vremena, otkazan koncert na Kazališnom trgu, dečki iz SuperOperatera nisu tugovali, već se bacili na posao i ubrzo pronašli novo mjesto za svirku – caffe bar Elephant.

U vrlo kratkom vremenskom roku uspjeli su dogovoriti sve detalje nastupa i uskladiti se s Patrickom i dečkima iz Faradaya, koji su imali dogovorene koncerte ove subote.

Prvi je na pozornicu došao Patrick, koji je nastupio uz pratnju akustične gitare, da bi nakon njega na pozornicu došao SuperOperater čiji je energičan nastup natjerao brojne na ples i veselje.

Kišnu večer zaključili je Faraday uz svoj klasično žestok zvuk, a cijelu atmosferu dodatno je začinio Kristijan Vučaj, koji im se pridružio na pozornici na usnoj harmonici, i pokazao sav svoj talent, za što je nagrađen glasnim pljeskom publike.

Iako je samo nekoliko sati nakon početnog otkazivanja koncerta sve izgledalo da će Varaždinci ostati prikraćeni za još jedan odličan koncert, na kraju se pokazalo kako je prebacivanje u Elephant bilo odlično rješenje, s obzirom na odličan odaziv publike unatoč pljusku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije