Kam van: Fontana blues festival, Margetje, humanitarni koncert…

Subotnja večer je idealno vrijeme za izlazak i druženje s prijateljima, a ukoliko još nemate ideje kako provesti današnju večer, u nastavku vam donosimo nekoliko prijedloga.

Na Kazališnom trgu se od 21 sat održava Fontana blues festival na kojem nastupaju Mel & The Mindmills, Hug allstars blues band i Miris čempresa, a prije toga će se održati modna revija marke Di Caprio.

U caffe baru Elephant se s početkom u 21 sat održava humanitarni koncert na kojem nastupaju Valentino Šmaguc i prijatelji (Filip Fitz Hajdrarović, Simon, Maja i Burek), a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

U sklopu Margetja, u Margečanu se održava zabavni večernji program pod šatorom uz grupu Casablanca, dok će se preko dana održavati nogometna utakmica, a biti će i postavljen viteški tabor za sve zainteresirane posjetitelje.

Na Lepoglavskim danima od 21,30 će okupljene posjetitelje zabavljati grupa Barok, a prije njih će Limena glazba Lepoglava održati svoj godišnji koncert. Također će se cijelog dana održavati brojni zabavni i sportski sadržaji, a posebno valja izdvojiti memorijalni rukometni turnir u znak sjećanja na Dragutina Godinića-Bađu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije