Šuš Microfest, dan prvi: Izvođači rasplesali publiku sve do jutra

Šuš Microfest gospodari glazbenom scenom ovog vikenda. Tijekom prvoga dana, jučer, 5. lipnja, imali smo prilike vidjeti brojne izvođače različitih glazbenih usmjerenja.

Ekipa iz Šuškavac kolektiva potrudila se cijeli ugođaj učiniti još posebnijim – brojnim instalacijama po zidovima Elephanta i jastucima strateški postavljenima ispod drveća, gdje su brojne noge umorne od plesanja pronašle svoju minutu mira.

Među izvođačima posebno su nam za oko zapele Čipkice, zbor sastavljen od osam pjevačica nasmijanih lica, koje su svojim glasovnim mogućnostima osvojile okupljene posjetitelje festivala. Stvarale su savršenu harmoniju, a publika ih je nagradila pljeskom punim oduševljenja.

Nešto kasnije došao je red na Groove On, koji su ovog puta u nešto skromnijem sastavu još jednom pokazali zašto ih se smatra jednim od najperspektivnijih varaždinskih bendova.

Nakon ponoći, došao je red na DJ-eve, koji su svojim ritmovima rasplesali sve prisutne do ranih jutarnjih sati, a između ostalih, nastupio je i varaždinski Bad Habit, dvojac koji je stavio zaključak na prvi dan održavanja Microfesta.

Svima onima koji jučer nisu uspjeli doći i biti dijelom Šuš Microfesta, danas je posljednja prilika, a pogled na današnji raspored govori više od svega – Sara Renar, dobitnica Porina i Ilija Rudman su svakako glazbena imena koja ne smijete propustiti, a za najizdržljivije, organiziran je i after party u Medinoj škrinji, gdje će publiku zabavljati Kontra Crew.

Drugi dan festivala počinje u subotu već od popodnevnih sati i traje sve do jutra, točnije do 6 sati, kad će biti zatvoren drugi po redu Šuš Micfrofest.

> Izvođače i atmosferu prvog dana održavanja Šuš Microfesta možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije