ŠUŠ MICROFEST u Varaždinu na četiri pozornice i dvije lokacije

Jedan od najzanimljivijih hrvatskih DJ-a Ilija Rudman te mlada kantautorica i dobitnica Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu, Sara Renar, samo su neka od velikih imena bogatog programa ovogodišnjeg ŠUŠ MICRO FESTa 0.01 koji će se od 5. i 6. lipnja odvijati na dvije lokacije i četiri pozornice u Varaždinu.

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg izdanja i rasprodanih karata ŠUŠ MICRO FESTIVALA 0.0 ove godine festival se odvija na 4 pozornice i na dvije lokacije.

Cijena festivalskih ulaznica je u pretprodaji 40,00 kn, a na ulazu u festival cijena dnevne ulaznice 30,00 kn, a festivalske 50,00 kn.

Pretprodaja karata je u Caffe baru Elephant i u pivnici Medina Škrinja u Varaždinu.

Prvog dana festivala u petak, 5. lipnja, tri festivalske micro pozornice ugostit će razne žanrovski vrlo različite izvođače u Caffe baru Elephant u Varaždinu.

Drugi dan festivala odvija se na 4 pozornice i dvije lokacije. U Caffe baru Elephant bit će tri pozornice, a u pivnici Medina Škrinja jedna pozornica, u kojoj program počinje u ponoć u subotu 6. lipnja sa izvrsnim austrijskim indie rock bendom M185, a nastavlja se u energičnom i plesnom drum n bass ritmu Kontra Crew ekipe Aldina i Slo iz Sarajeva.

Definitivni hedaliner festivala je Ilija Rudman koji na sceni aktivno djeluje već punih 15 godina i kao producent te remixer raznih umjetnika sa svjetske nudisco house electro scene i kao dj je jedan od najpoznatijih imena hrvatskih producenata elektroničke glazbe.

Svojim nastupom i glasom publiku će očarati i naširoko poznata mlada kantautorska zvijezda Sara Renar, koja ove godine u sklopu ŠUŠ MICRO FESTIVALA 0.01 nastupa sa kompletnim bandom.

Ove godine na festivalu sudjeluje sudjeluju i Tamara Risti poznatija kao Kezz (Kikinda- Srbija) koja će svojom jedinstvenom vizijom vocal sampleing etno world glazbe dodatno potvrditi činjenicu da Šuš Micro Fest nema stroge kategorizacije glazbenog žanra pa ni profila sudionika, a nastao je i razvija se kao posljedica međusobnog druženja i razmjene ideja.

Publika će tako ove godine imati priliku upoznati poznati zagrebački ženski etno zbor Čipkice koje djeluju od 2008. godine. Djevojke iz Čipkica svojim nastupima nastoje prenijeti i upoznati publiku s ljepotom različitosti kultura i melodija.

Za dodatno zagrijavanje i rasplamsavanje atmosfere pobrinut će se live nastupima Varaždinski Leftfield glazbenik SIMPLESTICKMAN te funk soul jazz ekipa GROOVE ON QUARTET u funk i free jazz instrumentalnom izdanju.

Nastupaju i izvrsni zagrebački electro tech glazbenik MICROSLAV, zatim Varaždinski drum n bass duo Bad Habit djs, DJ MI-XER(Moving), Dj.Streepy (BASS RESOLUTION) te Emir Čovran, MIA, Maline u mali i brojni drugi.

Svaki 40. posjetitelj dobit će festivalski poklon, a kako je Šuš MICRO FESTIVAL pravi veliki festival u malom, na prostoru festivala bit će i malih gurmanskih specijaliteta u novootvorenom restoranu “Peppers 68”.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije