Ha Det Bra i varaždinski Drone Hunter ´praše´ u Čakovcu

Varaždinski stoner – sludge trio Drone Hunter nastupa ove subote, 23. svibnja u Prostoru CeZam u Čakovcu, a pozornicu će dijeliti zajedno s dva zagrebačka benda – Ha Det Bra i Stonebride.

Varaždinci koji praše ”Instrumental Riff Worship Rock’’ ili sludge/stoner glazbu, već su izgradili publiku u inozemstvu i kod kuće, stoga ne čudi da primaju odlične kritike sa svih strana.

– Ovo će nam biti četvrti ili peti koncert sa Stonebrideom i veselimo se pošto se nismo vidjeli od studenog prošle godine. Riječ je o prvoklasnom rock bendu koji se nasvirao i naputovao, a u isto vrijeme nadijelio nas hrpom korisnih savjeta kad smo pripremali našu prvu europsku turneju – rekao nam je Filip Fitz Hajdarović, gitarist Drone Huntera.

Stonebride svira bluesom obojeni alternativni psych/sludge/rock četverac kojeg krasu upornost, predanost i kvaliteta, a bend je prepoznat u velikoj mjeri i izvan matične zemlje.

Ha Det Bra je zagrebački noise-rock/hardcore-punk bend, a povijest im seže u sada već daleku 1992. godinu.

– Uzbuđeni smo što ćemo uz njih imati čast biti predgrupa bendu Ha Det Bra koji su na neki način bili pioniri svog žanra u RH i to prije čak četvrt stoljeća. Nepotrebno je reći da će biti odlična večer sa glasnom muzikom, hladnim pivama i dobrom atmosferom. Vidimo se u Prostoru u subotu – najavio je Filip svirku u Čakovcu.

Početak koncerta je najavljen u 22 sata, a zabava će trajati sve do ranih jutarnjih sati (5 ujutro). Minimalna donacija iznosi 20 kuna, a članske iskaznice možete besplatno podići na upadu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije