Varaždinac Hrvoje Vugrinec nastupit će na Marko Polo festivalu

Hrvoje Vugrinec, mladi dvadesetogodišnji varaždinski kantautor, primljen je s pjesmom “Nakon svega” na 20. međunarodni Marko Polo Festival – Korčula 2015, koji se ove godine održava od 16. do 18. srpnja.

Hrvoje je talentirani glazbenik, producent, tekstopisac i solist. Glazbeno obrazovanje stekao je u glazbenoj školi u Varaždinu a klavir je učio kod profesora Davora Brđanovića.

U slobodno vrijeme najviše voli proučavati povijest glazbe i glazbene trendove. Kao vokalni solist preferira pop i rock glazbu, dok kao autor voli eksperimentirati sa različitim glazbenim žanrovima.

Na ovogodišnjem Marko Polo Festivalu Korčula 2015 predstavit će se publici skladbom “Nakon svega”, za koju potpisuje aranžman na tekst i glazbu svog oca Zlatka Vugrineca.

Marko Polo festival nastao je 1996. godine, u čast 700. godišnjice povratka čuvenog putnika, putopisca, trgovca, istraživača dalekog istoka korčulanina Marka Pola.

Nazvan je festivalom pjesme i vina, a sastoji se od dvije finalne i jedne međunarodne večeri: “Pisma i Vino”, “Zabavne Melodije” i “Melodije Marka Pola”.

Na samom početku uoči prve festivalske večeri je takozvana Fešta od vina, na kojoj pravo natjecanja imaju proizvođači vina cijelog svijeta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije