NAJBOLJA! Mia Magaš iz Druge gimnazije svojim videom pobijedila na natječaju

Mia Magaš, učenica 1. c razreda varaždinske Druge gimnazije, sudjelovala je na natječaju ‘Stvarajmo eKreativno’ koji organizira Hrvatska udruga školskih knjižničara.

Mia se natjecala u 4. kategoriji ‘Interaktivna priča’ s video uratkom ‘Dan u školi’. Učenica je snimila interaktivni video koji se sastoji od 13 dijelova povezanih u jednu priču. Na kraju svakog videa možete odabrati smjer u kojem ide vaša priča. Cilj je pronaći 7 različitih krajeva do kojih se može doći samo ako se svih 13 videa pogleda.

Mia je na natječaju pobijedila odlukom stručnog žirija, ali također je dobila i najviše glasova publike koja je mogla glasati za predložene radove. O kvaliteti njezinog rada najbolje svjedoče riječi stručnog žirija koji ga je ovako okarakterizirao:

– Zanimljivo i intrigantno, moderno i prepuno izvrsnih kadrova koji govore o stečenim vještinama za digitalno doba. Ritam interaktivne priče postiže se odličnim odabirom glazbene pozadine te izmjenjivanjem kadrova različitih sadržaja i dužine. Ova interaktivna priča, sadržajno i tehnički složena, bogata senzornim detaljima ima ono umjetničko u sebi!

Svečana dodjela priznanja i nagrada održana je u utorak, 27. ožujka, na svečanosti ‘Knjižna booka’ u velikoj auli Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije