Osnovna škola Vinica organizirala projektu nastavu pod nazivom ‘Reading is fun’

>> “Reading is fun” u OŠ Vinica

U prostorima školske knjižnice Osnovne škole Vinica u utorak, 15. svibnja, odvijala se projektna nastava pod nazivom ‘Reading is fun’ koju učenici 8. razreda provode s partnerskom školom grofa J. Draškovića iz Klenovnika.

Bio je to drugi dio ovogodišnjih susreta s ciljem poticanja čitanja na engleskom jeziku te druženja i izmjenjivanja iskustava s vršnjacima iz druge škole. Radni se susret sastojao od aktivnosti sličih onima koje su se provodile prilikom gostovanja u školi u Klenovniku – od zabavnih razgovornih aktivnosti na stranom jeziku, preko čitanja omiljenog ulomka i izmjenjivanja iskustava pa sve do zabavnih ekipnih igara u kojima se učenici zbližavaju i stječu nova prijateljstva uz primjenu stranog jezika.

Rezultatima ovog projekta zadovoljne su podjednako učiteljice engleskog jezika iz obje škole, Anita Husnjak i Suzana Mihelčić, te školska knjižnjičarka Dragana Belščak koje su zajedno projekt osmislile i realizirale.

Učenici su također izrazili svoja pozitivna iskustva ovog projekta, produbili svoje znanje jezika te stekli nova prijateljstva te se svi vesele sličnim projektima i s budućim osmašima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije