FOTO Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici nagrade za izvrsnost

Dodjela nagrada za izvrsnost Rotary Club Varaždin za 2017. godinu održala se danas, 21. svibnja, u 19 sati u velikoj dvorani Županijske palače.

Ove godine su organizatori zbog velikog broja prijava morali podići kriterije.

Na srednjoškolskoj razini nagrađeni su samo oni učenici koji su državni prvaci ili su na međunarodnom natjecanju osvojili barem 2. mjesto.

> Migles Tea i Toma Dorotea iz Novog Marofa dobitnice nagrade za izvrsnost

> Nagrada za izvrsnost: Nagrađeno devet učenika iz Prve gimnazije Varaždin

> Iz Srednje strukovne škole čak petero dobitnika nagrade za izvrsnost

> Sambolek Marin, Šantek Paulina i Šarec Laura dobitnici nagrade za izvrsnost

Na diplomskoj i poslijediplomskoj razini organizatori su se vodilili kriterijem korisnosti istraživanja za društvo.

Ove godine nagrađeno je 28 učenika i dvoje studenta.

> NAGRADA ZA IZVRSNOST Iz Glazbene škole nagrađeno čak šest učenika

> Četvero učenika iz Elektrostrojarske škole osvojilo nagradu za izvrsnost

Nagrađeni su: Tihana Vusić iz Druge Gimnazije, Emanuel Nižetić iz Elektrostrojarske škole, Copak David iz Elektrostrojarske škole, Kereži Tomislav iz Elektrostrojarske škole, Filip Kovačić iz Elektrostrojarske škole Varaždin, Pongračić Matija iz Glazbene škole, Karlo Posnjak iz Glazbene škole Varaždin, Vincek Doris iz Glazbene škole Varaždin , Matavulj Igor iz Glazbene škole Varaždin, Tuđan Jurica iz Glazbene škole Varaždin, Horvat Katarina iz Glazbene škole Varaždin , Sambolek Marin iz Gospodarske škole Varaždin, Šantek Paulina iz Gospodarske škole, Šarec Laura iz Gospodarske škole Varaždin, Božović Aleksandra Saša iz Prve gimnazije Varaždin, Kolmanić Ida iz Prve gimnazije Varaždin, Križanić Andrea iz Prve gimnazije Varaždin, Sever Vida iz prve Gimnazije Varaždin, Srpak Marko iz Prve gimnazije Varaždin, Vrček Janko iz Prve gimnazije Varaždin, Lukić Edita iz Prve gimnazije Varaždin, Migles Tea iz Srednje škole Novi Marof, Toma Dorotea iz Srednje škole Novi Marof, Gloria Špoljarić iz Srednje strukovne škole, Ella Puček iz Srednje strukovne škole, Bernard Lelak iz Srednje strukovne škole, Mia Naletina iz Srednje strukovne škole, Mirta Mihac iz Srednje strukovne škole, Rebeka Petković, Kovač Romano student Fakulteta informatike i organizacijei Zrinka Lacković Vincek, studentica Fakulteta organizacije i informatike, Sveučilišta u Zagrebu.

Više informacija možete saznati ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije