NK VARTEKS Fran Kukec pred Čepin: ‘Vjerujem u pobjedu, motiva nam ne nedostaje’

Uoči nedjeljne utakmice Varteksa i domaćina Čepina, popričali smo s Franom Kukecom, igračom Bumbara, koji nam je otkrio kako se spremaju za novi ogled u sklopu 3. HNL Istok, ali i kako je odgoda utakmice s Osijekom utjecala na atmosferu u momčadi.

Već na početku nam je otkrio kako ih odgoda nije omela u pripremama, no vremena za odmor nema puno, jer ove nedjelje ekipa Varteksa putuje u Čepin, gdje će odmjeriti snage s istoimenim domaćinom.

– Odgoda utakmice sa Osijekom nije se puno odrazila na atmosferu, cijela ekipa je svjesna da je za nas to najlakša utakmica u kojoj nemamo što izgubiti, pošto je Osijek najkvalitetnija momčad lige. No sama odgoda je dobrodošla našem treneru, koji je dobio koji dan više da nas upozna i bolje pripremi za nadolazeću utakmicu – otkrio nam je na početku razgovora Kukec.

Svjestan je Fran da niti jedna utakmica u 3. HNL Istok nije lak zadatak, a i da se Čepin neće predati i prije početka utakmice, pogotovo ne na vlastitom terenu.

– U Čepinu nas očekuje teška utakmica jer momčad Čepina je kvalitetna, fizički su vrlo spremni, prava su domaćinska ekipa. Mi znamo što nas čeka i mislim da smo se u ovih tjedan dana pripremili maksimalno što možemo te smo spremni skupo prodati svoju kožu u Čepinu- odlučan je Kukec.

Naporan tjedan

Sljedećih sedam dana bit će izuzetno naporni za Bumbare, očekuje ih gostovanje u Čepinu u nedjelju, a u srijedu ih čeka domaća utakmica s Osijekom. Iduća nedjelja donosi još jedan susret u ligi, a protivnik će biti Croatia Đakovo. Može li mlada ekipa Varteksa izvući pozitivan naboj i krenuti uzlaznom putanjom u igračkom i bodovnom smislu?

– Nakon Čepina, već u srijedu igramo odgođenu utakmicu s Osijekom, za koju sam već rekao da nemamo što izgubiti, trebamo skupiti glave i pokušati izvući pozitivan rezultat. No, u nedjelju dolazi Croatia iz Đakova, a u toj utakmici pobjeda je imperativ želimo li ostati u ligi – rezolutan je Kukec.

Kako kaže, motiva za nastavak prvenstva ne nedostaje, unatoč svim problemima.

– Nadam se i vjerujem u pobjedu iduću nedjelju, motiva nam neće nedostajati, s obzirom da smo na njihovom terenu izgubili zbog nekih ‘viših utjecaja’ – zaključio je Kukec i najavio susret u Čepinu koji se igra ove nedjelje od 16:30 sati.

Podsjećamo, utakmica Varteksa i Osijeka II odgođena je zbog izrazito nepovoljnih vremenskih uvjeta koji su onemogućili regularno održavanje utakmice, a novi termin odigravanja prebačen je na iduću srijedu, 11. travnja s početkom u 16:30 sati na stadionu SRC Sloboda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije