Prvenstvo odgođeno, nogometaši Varaždina na pripreme u Biograd

Uslijed loših vremenskih uvjeta u gradu Varaždinu, ali i gotovo čitavoj regiji – uprava kluba je u dogovoru s stručnim stožerom, odlučila da će nogometaši Varaždina završni dio priprema odraditi u nešto toplijem Biogradu na Moru, gdje će igrači imati i adekvatne uvjete za trening koje im vremenske prilike ne dozvoljavaju u Varaždinu.

Također, vodstvo 2. HNL odlučilo je odgoditi nastavak natjecanja te sami početak drugog dijela sezone prolongirati za sedam dana pa je tako prva utakmica protiv NK Solin umjesto 3. ožujka na rasporedu 10. ožujka na gradskom stadionu koji će biti domaćin čak tri prvenstvene utakmice nogometaša Varaždina u svega sedam dana (NK Solin, NK Dugopolje, HNK Hajduk II).

Varaždinci na put kreću u utorak ujutro a već u popodnevnim satima će odraditi prvi trening. Na pripremama, nogometaši Varaždina odigrati će dvije pripremne utakmice – jedna je na rasporedu u srijedu protiv HNK Pomorac iz Biograda na Moru dok je ‘generalka’ prije subotnjeg povratka u Varaždin planirana sa drugoligašem HNK Šibenik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije