MŽNL Polet i Bednja remizirali, Jalžabet doživio težak poraz

U 12. kolu 4. HNL Čakovec – Varaždin postignuta su 32 pogodaka. U tri utakmice slavili su domaćini, a tri su utakmice odigrane bez pobjednika, dok su dvije završile pobjedom gostiju.

Derbi kola između Poleta i Bednje završio je bez pobjednika 1:1. Gosti su tijekom cijelog susreta imali terensku inicijativu, da bi u 36. minuti nakon prekršaja nad Kuljiem bio dosuđen kazneni udarac za goste kojeg Kulji pretvara u vodstvo. I dalje gosti su bolji da bi u 64. minuti za domaćina bio dosuđen kazneni udarac kojeg u poravnanje pretvara Medved. Minutu kasnije, nakon druge javne opomene, isključen je gostujući igrač i najbolji na terenu Kulji, ali to se na terenu nije primjećivalo. Gosti su igrali jako dobro i utakmica završava bez pobjednika.

Zelengaj je u Čakovcu zaustavio seriju od tri uzastopna poraza, odigravši sa Slogom rezultatom od 2:2. Antunović u 43., te Murković u 86. minuti doveli su domaćina u vodstvo od 2:0, da bi Soldatek u 87. te E. Horvat u 89. minuti poravnao rezultat na konačnih 2:2.

Treća uzastopna pobjeda Novoga Marofa, koji je u ovome kolu pobijedio Rudar rezultatom od 2:1. Već u 1. minuti Beštek postiže pogodak za 1:0, da bi Zrno u 18. minuti povećao rezultat na 2:0. Gosti uspijevaju u 37. minuti smanjiti rezultat preko Vurušića.

Nedeljanec je minimalnim rezultatom savladao Slobodu. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Rog u 21. minuti.

Dinamo je očekivano slavio protiv Plitvice rezultatom od 4:2. Krznar u 18., Bađari u 29., te Jakšić u 31. minuti domaćina su odveli na odmor vodstvom od 3:0. U nastavku Tomašić u 63. minuti iz kaznenog udarca smanjuje, da bi Krznar također iz kaznenog udarca povisio, a J. Horvat u 90. minuti postiže konačan rezultat utakmice.

Susjedni derbi Nedelišća donio je uzbudljivu i neizvjesnu utakmicu koja je završila bez pobjednika 3:3. Yokoyama u 2., te Treska u 40. dovode goste u vodstvo od 0:2, da bi u 43. minuti Panić smanjio rezultat na 1:2. U nastavku isti igrač iz najstrože kazne u 67. minuti poravnava, dok Treska u 69. minuti, isto iz najstrože kazne, ponovno goste dovodi u vodstvo. I u sudačkoj nadoknadi Špicar postiže pogodak za konačnih 2:2.

Podravina je zaustavila tri uzastopna poraza ostvarivši pobjedu u Pušćinama. Sinković u 17., Vađunec u 39. te Međimorec u 46. minuti donijeli su gostima gostima vodstvo od 0:3, dok Bosilj u 70. iz kaznenog udarca tek ublažuje poraz.

Jalžabet je doživio težak poraz na svom terenu, izgubio je od Mladosti Komet od čak 6:0. Golubić i Tišljarić su postigli po dva pogotka, dok su se još u listu strijelaca za goste upisali M. Radiković i Sraka.

Rezultati 12. kola: Pušćine – Podravina 1:3, Nedelišće – Međimurec 3:3, Dinamo (D) – Plitvica-(G) 4:2, Nedeljanec – Sloboda (S) 1:0, Novi Marof – Rudar 2:1, Sloga (Č) – Zelengaj 2:2, Polet SMnM – Bednja 1:1, Jalžabet – Mladost Komet 0:6.

Poredak: Polet SMNM 27, Nedelišće 26, Dinamo (D) 24, Bednja, Podravina 22, Međimurec, Mladost Komet 21, Rudar 19, Sloga (Č) 15, Novi Marof 14, Nedeljanec, Jalžabet 12, Sloboda (S), Pušćine 10, Zelengaj 8, Plitvica (G) 7.

Parovi 13. kola: Podravina – Jalžabet, Međimurec – Pušćine, Plitvica (G) – Nedelišće, Sloboda (S) – Dinamo (D), Rudar – Nedeljanec, Zelengaj – Novi Marof, Bednja – Sloga (Č), Mladost Komet – Polet SMnM.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije