NK VARAŽDIN Dvaput stizali vodstvo, na kraju ipak izgubili

Nogometaši Varaždina nastavili su niz loših rezultata. Na gostujućem terenu poraženi su od ekipe Sesveta rezultatom 3:2 (1:1).

Ekipa Varaždina praktički tek što je istrčala na teren u Sesvetama, primila je pogodak. Strijelac za domaćine bio je u drugoj minuti utakmice Antonio Štimac. Ipak, taj ih pogodak nije uzdrmao i preko Josipa Golubara u osmoj minuti Varaždin stiže do izjednačenja. Fino se u protivničkom šesnaestercu snašao Golubar i u laganom padu šalje loptu u gol. Tim rezultatom otišlo se na odmor.

I kao već mnogo puta ispričana priča ove sezone, pad koncentracije i lopta je u mreži. Domaćin već tri minute nakon početka drugog poluvremena vodi 2:1, a za to je zaslužan Marko Tolić. Nisu se predavali izabranici Marija Kovačevića, a on je odlučio pojačati napad zamijenivši Drožđeka za Senića. Pokazalo se to dobrim jer je baš Drožđek bio precizan s 11 metara u 74. minuti.

I opet, prošle su nepune 4 minute, a Nevistić vadi loptu iz mreže. Obranio je vratar Varaždina prvi pokušaj domaćina, a na odbijenu loptu natrčava Džijan i šalje je u mrežu za konačnih 3:2.

Tako su drugi puta u sezoni s punim plijenom poslije utakmice ostali Sesvećani. Varaždin se trenutno nalazi na 8. mjestu, a sljedeće kolo u goste im dolazi Lučko kod kojeg su ove sezone već bili poraženi (3:0).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije