MŽNL U osmom kolu Podravina slavila u Novom Marofu, petarda Bednje Plitvici

U 8. kolu 4. HNL Čakovec – Varaždin četiri su utakmice završile pobjedama domaćina, tri gostiju, dok je jedna završila bez pobjednika.

Derbi kola Poleta i Rudara odigran je pred više od 600 gledatelja, a domaćin je potpuno zasluženo slavio rezultatom od 2:0. Medved u 30. te Herceg u 59. minuti bili su strijelci za Polet.

U drugome, također susjedskom derbiju, Nedelišće je očekivano savladalo Pušćine visokim rezultatom od 4:0. Petrovećki u 17., Nemet u 35., Antunović u 53. i Vizinger u 68. minuti, bili su strijelci za domaćina.

Zelengaj je prekinuo seriju od tri poraza, odigravši sa Slobodom iz Slakovca mršavih 2:2. Gosti su dva puta vodili pogocima Fegeša u 5. i Vrbanca u 58. minuti, dok je domaćin poravnao u 40., a Hudoletnjak je u 72. minuti zabio iz kaznenog udarca.

Bednja je uvalila Plitvici ‘petardu’ te upisala treću uzastopnu pobjedu. Puškadija u 2. i 52., Kulji u 11., Lucić u 54. te Klopotan u 56. minuti iz 11 metara, bili su strijelci za izuzetno raspoloženog domaćina.

Novi Marof nije uspio ostvariti povoljan rezultat u utakmici protiv favorizirane Podravine. Poražen je rezultatom od 1:3. Već u 4. i 6. minuti Sakač je doveo goste u vodstvo, da bi u 45. minuti Martan iz kaznenog udarca domaćina ponovno vratio u utakmicu. U nastavku domaćin je pokušavao doći do poravnanja, imao je prilike, ali nije uspio da bi u posljednjoj minuti utakmice Sakač postigao i svoj treći pogodak na utakmici.

Nedeljanec je izgubio na svom travnjaku od Mladosti Kometa iz Preloga. Domaćin je poveo u 30. minuti preko Gredelja, da bi gosti poravnali osam minuta kasnije pogotkom M. Radikovića. Glavaš ponovno u 52. minuti dovodi domaćina u vodstvo, da bi Balent u 65., te Vuk u 84. minuti potpuno preokrenuli rezultat i došli do pobjede.

Dinamo je pogocima Krznara pobijedio Jalžabet rezultatom od 3:0. Gosti su se dobro držali do 44. minute, u nekoliko su navrata i opasno zaprijetili, da bi Krznar minutu prije odlaska na odmor načeo i u nastavku s dva pogotka, postignuta u 51. te u 80. minuti, praktički sam riješio utakmicu.

U međimurskom derbiju Međimurec je u Čakovcu pobijedio Slogu 5:3. Korpar, Yokoyama i Treska u dva navrata i Zadravec bili su strijelci za goste, te Fučko dva puta i Baksa za domaćina.

Rezultati 8. kola: Dinamo (D) – Jalžabet 3:0, Nedeljanec – Mladost Komet 2:3, Novi Marof – Podravina 1:3, Sloga (Č) – Međimurec 3:5, Bednja – Plitvica (G) 5:0, Zelengaj – Sloboda (S) 2:2, Polet SMnM – Rudar 2:0, Nedelišće – Pušćine 4:0

Poredak: Polet SMnM 20, Podravina, Nedelišće 19, Dinamo (D) 19, Rudar 15, Bednja, Mladost Komet 12, Međimurec 11, Sloga (Č) 10, Jalžabet 9, Zelengaj, Sloboda (S) 7, Plitvica (G) 6, Nedeljanec, Novi Marof 5, Pušćine 4

Parovi 9. kola: Jalžabet-Nedelišće, Mladost Komet-Dinamo (D), Podravina-Nedeljanec, Međimurec-Novi Marof, Plitvica (G)-Sloga (Č), Sloboda (S)-Bednja, Rudar-Zelengaj, Pušćine-Polet SMnM

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije