NOGOMETAŠICE Sandra Kuča na terenu, a Stella Gotal u stručnom stožeru U-19 repke

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija U-19 odigrala je proteklog vikenda dvije prijateljske utakmice protiv reprezentacijom Škotske. Za hrvatsku je reprezentaciju, ušavši u igru u posljednjih 15-ak minuta prve utakmice, nastupila i mlada lepoglavska nogometašica Sandra Kuča, članica ŽNK Lepoglave, piše Lepoglava.net.

Osim nje, Lepoglava ima još jednu predstavnicu u reprezentaciji – članica stručnog stožera reprezentacije je trenerica Stella Gotal, također igračica ŽNK Lepoglave. Gotal je članica stručnog stožera od svibnja ove godine.

– Stručni je stožer zadovoljan prvim Sandrinim nastupom. U drugoj utakmici Sandra nije nastupila budući da je izbornik, na isti način kao i Sandri, prigodu da zaigra dao drugoj igračici – izjavila je Stella Gotal za Lepoglava.net, dodavši da je Sandri ovo prvo reprezentativno okupljanje na kojem se dobro snašla te se uklopila među ostale igračice.

U prvoj utakmici je Škotska slavila 0:1, dok je u drugoj rezultat bio neodlučen 2:2. Utakmice su se igrale na stadionu sv. Josipa Radnika u Sesvetama.

– Što se rezultata tiče, stožer je zadovoljan, s obzirom na to da je Škotska na ljestvicama FIFA-e i UEFA-e daleko ispred Hrvatske. Riječ je o reprezentaciji koja je ove godine sudjelovala na europskom prvenstvu, dakle riječ je o sjajnoj generaciji. No i naša je generacija sjajna, što je dokazala pariravši vršnjakinjama iz Škotske – zaključila je Stella, koja i dalje ostaje u stožeru reprezentacije, dok će Sandra s nestrpljenjem čekati novo okupljanje reprezentativki i nadati se ponovnom pozivu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije