2. HNL Sambolec: ‘Nemamo što kalkulirati, idemo po pobjedu!’

Nogometaši Varaždina prošli su vikend pred domaćom publikom, blago rečeno, zakazali. Gosti iz Sesveta otišli su kući s punim plijenom pobijedivši rezultatom 0:2. Mnogo se pitanja postavljalo poslije te utakmice treneru Kastelu kao i nogometašima Varaždina, a na njih će najjednostavnije odgovoriti na terenu.

Ove ih subote očekuje novi prvenstveni susret u gostima kod Lučkog čija vrata brani nekadašnji vratar Varteksa Miroslav Koprić. Lučko u prva tri kola ima 4 boda koja su osvojili pobjedom protiv Šibenika kod kuće (1:0) i remijem u gostima kod Dragovoljca (2:2). Dva su puta izgubili – 1:0 protiv Dugopolja i 0:2 protiv Novigrada.

Protiv Sesveta mladi Karlo Sambolec je, kao i cijela ekipa, imao loš dan, ali to nije narušilo njegovo samopouzdanje ni želju za dokazivanjem. ‘Samba’ je spreman za utakmicu protiv Lučkog u koju ulazi s optimizmom.

– Nakon ovog poraza svakako idemo po pobjedu – nemamo što kalkulirati. Povrijedio se Erić, a nakon lošeg izdanja doći će do nekih promjena u ekipi, no ništa specijalno. – zaključio je Karlo

Utakmica protiv Lučkog na rasporedu je u subotu, 9. rujna, s početkom u 17 sati na stadionu Lučkog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije