LIGA PRVAKA Črešnjevo preokretom do pobjede, Biljevec izgubio od Rumunja

Novo izdanje Mininogometne Lige prvaka počelo je u slovenskom Čatežu, a dva od četiri predstavnika Hrvatske dolaze iz Varaždinske županije. Osim CB Kule iz Šibenika i MNK Drage, tu su naši MNK Črešnjevo i MNK Biljevec koji su već odigrali svoje prve utakmice, a uspjeh je polovičan. Črešnjevo je svladalo slovensko ŠD Prežganje rezultatom 2:5, dok je MNK Biljevec poražen od rumunjskog predstavnika Ary & Roby.

Pogocima Renata Punčeca okrenuli su ‘vodu na svoj mlin’ i zasluženo pobijedili rezultatom 2:5. Poveli su Slovenci s 2:0, ali nakon toga utakmica odlazi u potpuno drugom smjeru. Zabio je Punčec dva puta, na to su se pogotcima nadovezali Branislav i Martin Slunjski, a utakmicu je još jednim pogotkom zaključio Punčec.

Manje su uspješni bili dečki iz Biljevca koji su izgubili od rumunjskog predstavnika Ary i Roby rezultatom 5:1. Rumunji su poveli s dva pogotka prednosti, ali Hruškar smanjuje na 2:1. Dečki iz Biljevca nisu uspjeli poravnati rezultat, već su im Rumunji zabili još ri pogotka i tako postavili konačan rezultat 5:1.

Ekipa iz Črešnjeva svoj će europski put nastaviti u 14 sati utakmicom protiv rumunjskog Boromira, a priliku za prvu pobjedu imat će i Biljevec također od 14 sati protiv bugarskog Plovdiva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije