Varaždin (super)uvjerljiv u Iloku, u subotu Kustošija doma pod reflektorima

U redovima NK Varaždina sezonu su otvorili remijem u Novigradu Istarskom, a u srijedu su uspješno prošli i pretkolo hrvatskog kupa, pobijedivši s čak 10:0 Fruškogorac u Iloku, te ih sada čeka vjerojatno netko od prvoligaša.

Zoran Kastel je ‘dobrano’ izmiješao sastav u odnosu na Novigrad, Glavica, Erić i Jertec su ostali u Varaždinu, a u sastav se vratio Josip Golubar i još neki novi igrači. Sve je zapravo bilo riješeno već u prvih 30 minuta, kada je Varaždin vodio 3:0 (Drožđek, Sačer, Golubar) a potom je do odmora prendnost i povećana na 4:0 (Kolarić).

Kastelova ekipa je u prvih 20 minuta nastavka zabila još tri gola za ‘sedmicu’ u mreži domaćina, a strijelci su bili Sačer, Težak i Senić. Do kraja utakmice još tri gola u mreži domaćina, strijelci su bilo Kolarić i Drožđek, a u listu strijelaca se upisao i Toni Petrović za konačnih 0:10.

U sljedećem kolu ždrijebom će se odrediti parovi 1. kola, a NK Varaždin neće biti nositelj te bi trebao dobiti nekoga od snažnijih protivnika, vjerojatno prvoligaša ili drugoligaša.

Napominjemo da već u subotu svi ljubitelji nogometa imaju priogdu vidjeti igrače Varaždina na djelu, kada u goste stiže Kustošija. Utakmica se igra pred reflektorima, s početkom u 20 sati.

Strijelci: 0:1 Drožđek, 0:2 Sačer, 0:3 Golubar, 0:4 Kolarić, 0:5 Sačer, 0:6 Težak, 0:7 Senić, 0:8 Kolarić, 0:9 Drožđek, 0:10 Petrović.

Varaždin – Gavranović, Bamidele, Senić, Sambolec, Kabiru, Hranilović, Golubar, Kolarić, Petrović, Sačer, Drožđek, a s klupe su ušli Težak, Čelić i Šafarić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije