Pane Daj Dam i prijatelji pobjednici su 12. Đelacovog memorijala

U utorak, 15. kolovoza, na terenu sportskog centra Jalkovec, odigran je 12. po redu memorijalni malonogometni turnir ‘ Anđelko Herjavec’ u organizaciju udruge navijača White Stones i NK Varteks. Od prijavljenih osam ekipa najbolja je bila ekipa Pane Daj Dam i prijatelji.

Ekipe su bile raspoređene u dvije skupine od po četiri ekipe tu su prvo i drugoplasirani unutar skupine išli u polufinale. Tako su u prvom polufinalu igrali veliki favoriti turnira, varaždinski MNK Junajted & CB Gool protiv spomenute ekipe Pane Daj Dam i prijatelji. Na opće iznenađenje svih izvan terena, kao i onih na terenu, Junajtedovci nisu uspjeli pretvoriti mnoštvo svojih prilika u pogodak, dok je marofska ekipa to činila veoma dobro te sa rezultatom 1:4 osigurala finale. U drugom je polufinalnom susretu ekipa Jageri 1990 potvrdila ulogu favorita i nadigrala MNK Ljubeščicu s 3:0.

U susretu za treće mjesto varaždinski hakleri iz Junajteda skoro su ostali kratkih rukava, ali pogotkom za 4:3 u posljednjoj sekundi utakmice osigurali su treće mjesto pobijedivši MNK Ljubeščicu. U finalnom susretu gledali smo grčevitu borbu između Jagera i Paneta te je utakmica završila rezultatom 2:2. U lutriji jedanaesteraca bolji su bili dečki iz ekipe Pane Daj Dam i prijatelji (5:3) koji su se okrunili titulom osvajača 12. memorijalnog malonogometnog turnira ‘Anđelko Herjavec’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije