SLUČAJ STADION (3) NK Varteks od ponedjeljka seli u Čakovec!

Varaždinski ‘slučaj stadion’ dobio je svoj nastavak. Naime, NK Varteks na neko će vrijeme preseliti na terene u obližnju, Međimursku županiju.

> SLUČAJ STADION NK Varteks: ‘Naprasno poništen važeći ugovor za stadion’

> SLUČAJ STADION (2) Alen Runac: ‘Kapacitet stadiona Varteks je preopterećen’

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

‘Nakon tjedana neuspješnih pregovora sa gradom i Zajednicom sportskih udruga grada Varaždina, Nogometni klub Varteks primoran je početi pripreme seniorskog sastava u Čakovcu. Naime, Varteks je tražio termine treninga seniorskog sastava na stadionu Varteksa i na stadionu Slobode, no svi zahtjevi su odbijeni bez razumnog objašnjenja.

Valja spomenuti da je seniorski sastava NK Varaždina, kao trećeligaš, do prije dva mjeseca u potpunosti koristio kapacitete stadiona Varteks i kapacitete stadiona Sloboda za svoje trenažne procese bez posebnih molbi i pitanja, dok NK Varteks, kao trećeligaš, nema pravi niti na jedan jedini termin na navedenim objektima.

Time zapravo grad Varaždin i Zajednica sportskih udruga daju do znanja da u potpunosti favoriziraju jedan klub, NK Varaždin, te time krše sva moralna i sportska načela jednakopravnosti za svoje građane i udruge.

NK Varteks i ovim putem zahvaljuje Nogometnom klubu Međimurje i gradu Čakovcu na pomoći i podršci, čime je taj grad pokazao veliko srce te posebno razumijevanje za prijatelje u nevolji, te da se, za razliku od Varaždina, s pravom mogu ponositi sintagmom grada sporta.

NK Varteks i NK Međimurje 22. ovog mjeseca odigrat će prijateljsku utakmicu na stadionu Mladosti u Čakovcu’, stoji u priopćenju NK Varteksa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije