Drvodjelac pobjednik 8. memorijalnog malonogometnog turnira ‘Nenad Geček’

Momčad Drvodjelca iz Ivanca pobjednik je 8. memorijalnog malonogometnog turnira ‘Nenad Geček’ na kojemu je sudjelovalo 8 momčadi, piše eIvanec.

Drvodjelac je u finalnoj utakmici pobijedio Itas sa rezultatom 4:0, a pogotke su postigli Krunoslav Pečevski 2, Marko Maloić i Benjamin Šantalab, dok je u utakmici za treće mjesto momčad Vidaček transporti & Puffi Margečan svladala ivanečku momčad Vlak u snijegu sa 3:0.

Najbolji strijelac turnira je Jurica Maloić sa 7 postignutih pogodaka, dok je najboljim vratarom proglašen Marijan Harjač, obojica iz pobjedničke momčadi ivanečkog Drvodjelca. Prvoplasirana momčad Drvodjelca primila je veliki prijelazni pehar, pehar u trajno vlasništvo i novčanu nagradu, drugoplasirani Itas pehar i novčanu nagradu, trećeplasirana Vidaček transporti & Puffi Margečan pehar i novčanu nagradu, a četvrtoplasirani Vlak u snijegu primio je utješnu nagradu, sanduk piva.

Najbolji strijelac i vratar turnira primili su statue i sponzorske nagrade organizatora koje im je uručio Danijel Varga, predsjednik Udruge za mali nogomet grada Ivanca

Na turniru je nastupio i Jerko Leko, bivši hrvatski reprezentativac, dugogodišnji igrač zagrebačkog Dinama zatim Kijevskog Dinama, Monaca, zagrebačke Lokomotive…

Nastupilo je 8 momčadi koje su bile su razvrstane u 2 grupe po četiri gdje se igralo sistemom, svaki sa svakim.

Turnir je započeo u 15 sati, a finalna utakmica odigrana je točno u ponoć, pred oko 200 gledatelja.

U skupini A nastupili su HEW Ivanec, Vidaček transporti &Puffi Margečan, Vlak u snijegu Ivanec i Centar Škudar Golubovec, a u skupini B, ITAS, Hladno pivo Ivanec, Big Beng Zagreb i Drvodjelac Ivanec.

Nakon uzbudljivih utakmica razigravanja po skupinama u kojima je čak pet utakmica završilo bez pobjednika, neriješenim rezultatom u polufinale se plasiralo 4 momčadi i to iz skupine A –HEW i Vidaček transporti Margečan, a iz skupine B to je bio Drvodjelac koji je jedini imao maxsimalni učinak od tri uvjerljive pobjede i Itas.

Po prvi puta na ovom memorijalnom turniru u dosadašnjih osam izdanja dogodilo se da su dvije momčadi, i to Vidaček transporti &Puffi Margečan i HEW, imale potpuno identične rezultate, te su o četvrtom polufinalisti odlučili udarci sa 7 metara gdje je više sreće imala momčad iz Margečana, a junak utakmice bio je vratar Stjepan Prašnjak koji je obranio dva udarca sa 7 metara .

U prvoj polufinalnoj utakmici Vlak u snijegu i Itas odigrali su neriješeno, 0:0, a uspješniji u izvođenju sedmeraca bio je Itas, dok je u drugoj Drvodjelac nadigrao momčad Vidaček transporti &Puffi i slavio sa 5:1.

Za pobjedničku momčad nastupili su Marijan Harjač, Kristijan Kljunić, Mario Hogge, Benjamin Šantalab, Marko i Jurica Maloić, Emilio Gotal, Krunoslav Pečevski, Mario Pintarić, Matej Šagij i Denis Kljunić, piše eIvanec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije