NOGOMET Derbi u Svetom Martinu, Varteks protiv Zelengaja za 2. mjesto

Četiri kola prija kraja prvenstva Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin velika je neizvjesnost u donjem dijelu prvenstvene ljestvice gdje je veliki broj klubova u opasnoj zoni.

Kolo otvaraju u Jurovcu Polet i Nedelišće u utakmici gdje je Polet favorit, a utakmicu sude Kramar, Remar, Rojc – Vodopija.

U Ludbregu Podravina ugošćuje Plitvicu iz Gojanca koja se konsolidirala i igra dobro, ali domaćin je ponovno u odličnoj formi i favorit je utakmice koju sude Jelić, Jarnjak, Šambar – Drvenkar.

U nedjelju Nedeljanec igra sa Slobodom iz Slakovca i pobjedom bi se još više podigao na prvenstvenoj ljestvici. Domaćin je favorit dok utakmicu sude Velđi, Horvat, Novak – Kapeš.

Varteks igra sa Zelengajem i osim pobjede ništa drugo ga ne zanima dok su suci utakmice Buden, Rohtek, Nikolić – Hajdinjak.

U međimurskom derbiju Pušćine igraju sa Mladost Kometom i domaćin je favorit. Ovu utakmicu sude Pajtak, Vitez, Vuković – Novaković.

Zadrugar na svom travnjaku igra s Međimurcem, a suci utakmice su Srnec, Sukanec, Felker – Medved.

Jalžabet je u odličnoj formi dok ugošćuje Rudar, koji pak je u velikoj krizi, stoga je domaćin veliki favorit. Utakmicu sude Juras, Brljak, Tuksar – Kušen.

Novi Marof ugošćuje Slogu i bliži je pobjedi koja bi ga podigla još više na prvenstvenoj ljestvici. Utakmicu sude Tomičić, Šupljika, Mihalić – Kušćer.

Parovi 27. kola: Polet SMnM – Nedelišće, Novi Marof – Sloga (Č), Jalžabet – Rudar, Zadrugar – Međimurec, Pušćine – Mladost Komet, Varteks – Zelengaj, Nedeljanec – Sloboda (S), Podravina – Plitvica (G)

Tablica: Polet SMnM 66, Varteks 54, Podravina 52, Nedelišće 49, Sloga (Č) 37, Međimurec 35, Nedeljanec, Zelengaj, Novi Marof 34, Pušćine 32, Rudar, Mladost Komet, Jalžabet 31, Sloboda (S), Plitvica (G) 28, Zadrugar 11.bod.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije