VELIKI DERBI Varteks protiv Varaždina u srijedu, kapetani oprezni u najavi

U srijedu sa početkom u 17 sati u Sportskom centru Jalkovec na rasporedu je utakmica koja bi prema svim najavama trebala biti istinski spektakl. Naime, u prvoj utakmici polufinala županijskog nogometnog kupa sastaju se dvije varaždinske ekipe – trećeligaš NK Varaždin i međužupanijski ligaš NK Varteks.

S obzirom da igraju ipak rang više, breme favorita je svakako na plećima Nk Varaždin, no u kupu su iznenađenja uvijek moguća, a i igrači Nk Varteksa iza sebe imaju i podršku najglasnijih navijača u gradu White Stonesa koji će sigurno pohoditi obje utakmice u velikom broju.

Sigurno je da će i jedna i druga ekipa dati svoj maksimum jer osim velikog prestiža kojeg donosi trijumf u ovom dvoboju, ulog je i plasman u finale te u ždrijeb Hrvatskog nogometnog kupa.

– Očekujem tešku i tvrdu utakmicu i po meni nema očitog favorita u tom dvoboju, te ćemo sigurno morati dati sve od sebe da na koncu slavimo – rekao nam je kapetan Varaždina Nikola Šafarić.

S druge strane, ništa manje laganu utakmicu ne očekuje i kapetan Varteksa Borna Radić.

-Očekuje nas iznimno teška utakmica u srijedu. Vratili smo se na pobjedničke staze i nemamo razloga za strah. Igramo na domaćem terenu i svatko mora pružiti svoj maksimum. Pozivam sve navijače da dođu te svojom pjesmom i navijanjem nas povedu do pobjede – tvrdi Radić.

U drugom polufinalnom susretu prvi dvoboj je već odigran, ekipa Nedeljanca je pobijedila Novi Marof 2-0 na svom terenu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije