‘GASTARBAJTERI’ Glavina usmjerio slovenski derbi protiv Benkove Olimpije

Varaždinski nogometaši na privremenom radu u tuđini i dalje nastavljaju s odličnim igrama u svojim domaćim i inozemnim klubovima.

U prvoj slovenskoj ligi Leon Benko i njegova Olimpija stigli su u goste Rudaru iz Velenja za koji igraju Dominik Glavina i Bojan Vrućina. Uspješnija je bila domaća ekipa rezultatom 4-2, Glavina je bio strijelac vodećeg gola za svoju ekipu, a na terenu je proveo 85 minuta, dok je Vrućina bio zamijenjen u 65. minuti. Benko je odradio cijelu utakmicu za ‘Zmajčeke’.

Vratar Aluminija iz Kidričeva Matija Kovačić utakmicu protiv Krškog (remi 1-1) pratio je s klupe.

Lovro Cvek odigrao je vrlo dobro cijeli susret u 1-0 gostujućoj pobjedi svog Celja protiv Radomlja.

U talijanskoj Seriji A Marko Rog u dresu Napolija ušao je u igru u 69. minuti utakmice protiv Cagliarija zamijenivši kapetana ekipe Mareka Hamšika. Utakmica je završila 3-1 pobjedom njegove momčadi. Robert Murić ušao je pak u 66. minuti u igru za svoju Pescaru u 0-1 domaćem porazu protiv Crotonea koji je njegovu ekipu prikovao na samo dno ljestvice.

U 1. HNL Dario Melnjak nije bio u sastavu Slaven Belupa u 2-0 domaćoj pobjedi protiv Istre.

U sastavu Lokomotive u velikoj pobjedi protiv Rijeka pak ovaj put nije bilo Luke Ivanušeca.

Dejan Glavica igrao je do 88. minute za svoju Cibaliju u iznimno važnoj 1-0 domaćoj pobjedi protiv izravnog konkurenta za ostanak u ligi, ekipe Splita.

Inter Zaprešić našeg trenera Samira Toplaka izgubio je kod kuće 0-3 od Dinama. Maria Brlečića nije bilo u sastavu, Igor Postonjski igrao je do 84. minute, dok je vratar Ante Mrmić bio na klupi za pričuve.

U 2. HNL Mario Sačer i Josip Golubar mirovali su ovaj vikend jer nije bilo regularnog kola.

Matija Katanec u Premier ligi BiH igrao je veliki derbi prvenstva u kojem je njegov Zrinjski poražen sa 2-1 na kultnoj Grbavici u Sarajevu od Željezničara i time se vjerojatno njegova ekipa oprostila od obrane naslova.

U 2. njemačkoj Bundesligi Roberto Punčec igra u ponedjeljak za svoj Union Berlin protiv Braunschweiga dok je Aue Adama Sušca izgubio 3-0 od Stuttgarta, a Adam je utakmicu odgledao s klupe.

Petar Brlek odigrao je cijelu utakmicu za svoju Wislu Krakow u 0-1 porazu od Lechie.

Josip Brezovec i njegov Šerif Tiraspol remizirali su 0-0 protiv tamošnjeg Dinama i sada su drugi na prvenstvenoj ljestvici jer ih je prestigla Dacia.

Korejska momčad Ulsan Hyundai u kojoj igra Ivan Kovačec pobijedila je 2-1, a Ivan je bio na klupi svoje momčadi.

U Iranu Naft Tehran Igora Prahića izgubio je 1-0, a istim rezultatom poražen je i Persepolis trenera Branka Ivankovića, no njegova ekipa već je ranije osigurala naslov prvaka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije