FOTOGALERIJA Uspješno završen Prvi polumaraton Zrinskih i utrka građana

>> Prvi polumaraton Zrinskih i utrka građana (Čakovec, 30.4.2017.)

Igor Goričanec iz Svete Marije, sa startnim brojem 280 ispred Atletskog kluba Varaždin, pobjednik je Prvog čakovečkog polumaratona Zrinskih u organizaciji Atletskog kluba Međimurje, a pod pokroviteljstvom Grada Čakovca i Međimurske županije. Trebalo mu je da prvi uđe u cilj jedan sat, šesnaest minuta i pedesetidvije sekunde.

David Verli iz Cirkovljana pobjednik pak je prve utrke građana na pet kilometara.

Svi rezultati bit će objavljeni na web stranicama Atletskog kluba Međimurje. Neslužbeno, prijavljeno je bilo 435 sudionika, od toga je utrci pristupilo njih 383. Utrku građana je trčalo 262 trkača, a polumaraton njih 121. Svi su stigli kroz cilj.

Brojni trkači i rekreativci iz Međimurja i susjednih županija trčali su ne samo polumaraton duljine 21 kilometar, već i utrku građana na 5 kilometara čakovečkim ulicama.

Vladala je izrazito pozitivna atmosfera, a domaćin Atletski klub Međimurje zaslužuje samo pohvale za organizaciju kojoj se odazvalo i mlado i staro od učenika, studenata, sportaša, radnika, učitelja, profesora, medijskih djelatnika, gospodarstvenika, direktora, političara…

Brojne čakovečke ulice bile su zatvorene za promet koji su zajedno s AK Međimurjem regulirali pripadnici DVD-a s područja Grada Čakovca.

Kako je bilo pogledajte u velikoj GALERIJI FOTOGRAFIJA.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije