Izet Terzić novi je trener NK Varteks!

Nakon očite krize rezultata koja je pogodila u zadnje vrijeme Nk Varteks, dosadašnji trener seniorske ekipe Denis Vidaček dogovorno je sa klupskim čelnicima odlučio napustiti mjesto stratega i vratiti se radu sa omladinskim pogonom.

Prisjetimo se, Vidaček je uskočio u vatru na mjesto prethodnika Krunoslava Belog kao privremeno rješenje, ali se zbog vrlo dobrog poznavanja igračkog kadra i situacije u samom klubu zadržao na kormilu sve do danas. Ipak, uprava kluba je odlučila da je ekipi potrebna svojevrsna šok-terapija, pa je za novog trenera kluba angažiran iskusni Izet Terzić.

52-godišnji Terzić poznato je lice svima koji prate nogometna zbivanja na sjeveru Hrvatske, a dosad je u karijeri uspješno vodio Trnje, Čakovec, Dubravku, Mladost Varaždin, Plitvicu Gojanec, Obreš i varaždinsku Slobodu i zasigurno ima kapacitet ‘prodrmati’ momčad Varteksa i povesti je prema zacrtanom cilju, a to je plasman među prve tri ekipe u MŽNL i pokušaju hvatanja vlaka za rang više iduće sezone.

– Želio bih se zahvaliti od srca treneru Vidačeku na svom dosadašnjem radu i trudu koje je uložio u ekipu. Podmetnuo je leđa kada je bilo najteže i najpotrebnije i sada se u miru može ponovno posvetiti radu s našim mlađim kategorijama. Što se tiče novog trenera Terzića, uvjeren sam da će odlično obaviti svoj posao – rekao nam je predsjednik Varteksa Vedran Šalamun.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije