Odigrano 22. kolo Međužupanijske lige: Plitvica pobijedila Međimurec

Iznenađenje 22. kola zasigurno je pobjeda Plitvice u Dunjkovec/Pretetincu Međimurca. Piškor je doveo domaćina u 23. minuti u vodstvo da bi Mario Horvat u 34. poravnao rezultat na 1:1. Jošua Horvat u 38. preokreće rezultat na 1:2 s kojim se rezultatom odlazi na odmor.

U nastavku Mario Horvat u 49. te Patrik Horvat u 54. minuti donose Plitvici vodstvo od 4:1 da bi domaćin do kraja utakmice preko Piškora iz kaznenog udarca u 69. te Saše Treske u 78. minuti tek smanjio rezultat na konačnih 3:4.

Jalžabet je također priredio iznenađenje pobijedivši Varteks. Gosti su poveli u 11. minuti preko Hruška da bi Medved u 21. minuti poravnao.

Hanc u 27. minuti iz kaznenog udarca ponovno dovodi goste u vodstvo da bi Broz u 57. te Medved u 61. minuti preokrenuli rezultat na 3:2.

Ipak, uporni i borbeni gosti u 83. preko Pompera i u 87. minuti pogotkom Hanca dolaze do vrijedna tri boda u borbi za opstanak u ligi. Podravina je slavila u Prelogu pobjedivši Mladost Komet 3:0. Vađunec u dva navrata i to u 35. i 63. te Međimorec u 90. minuti bili su strijelci na ovoj utakmici.

Zelengaj nije uspio zaustaviti vodeći Polet izgubio je rezultatom od 2:1. Bobičanec je u 24. minuti postigao vodeći pogodak dok je deset minuta kasnije Goričanec povisio rezultat na 0:2. U poslijednjoj minuti utakmice Martinez je smanjio rezultat na konačnih 1:2. Zadrugar je poražen u Pušćinama mada je mogao puno bolje proći jer je imao prilika za to.

Poveo je sretno u 1. minuti autogolom Meseca koji se je ispravio u 14. minuti kada je poravnao rezultat na 1:1. Levanić je doveo domaćina u vodstvo u 16. da bi Kolak poravnao u 65. minuti.

Šest minuta prije kraja regularnog dijela utakmice Špicer postiže pobjedonosni pogodak. Utakmica je bila izuzetno fer i korektna bez ijedne javne opomene.

U Međimurskim derbijima Sloboda je u Slakovcu sa Slogom odigrala 2:2 dok je Nedelišće pobijedilo Rudar u Murskom Središću rezultatom od 2:1. U poslijednjoj utakmici kola Nedeljanec je savladao Novim Marof rezultatom od 3:2.

Domaćin je poveo u 39. minuti iz kaznenog udarca pogotkom Novaka da bi Kovačić u 50. i 54. minuti povisio rezultat na 3:0. Gosti se nisu predavali već su u 73. minuti pogotkom Zeke te u 86. minuti preko Loboreca smanjili rezultat na konačnih 3:2.

Rezultati 22.kola: Rudar-Nedelišće 1:2, Međimurec-Plitvica (G) 3:4, Mladost Komet-Podravina 0:3, Zelengaj-Polet SMnM 1:2, Nedeljanec-Novi Marof 3:, Varteks-Jalžabet 3:4, Pušćine-Zadrugar 3:2, Sloboda (S)-Sloga (Č) 2:2.

Parovi 23. kola; Pušćine-Sloboda/S, Zadrugar-Varteks, Jalžabet-Nedeljanec, Novi Marof-Zelengaj, Polet/SMNM-Mladost Komet, Podravina-Međimurec, Plitvica/G-Rudar, Nedelišće-Sloga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije