UTAKMICA Nogometaši Varaždina traže pobjedu protiv Marsonije

U subotu s početkom u 16.30 sati na stadionu Slobode NK Varaždin dočekuje Marsoniju iz Slavonskog Broda. Varaždinski nogometaši su i dalje prvi na ljestvici sa 40 bodova, dok se momci iz Broda nalaze na 7. mjestu prvenstvene tablice sa osvojena 33 boda.

– Pošto nismo uzeli sva tri boda protiv Oriolika prošlo kolo, sada nemamo pravo na kiks i moramo pobijediti ako želimo ostati na vrhu tablice. Nakon dužeg vremena svi igrači bi trebali biti na raspolaganju treneru osim Leonarda Vuka, koji još nije spreman, ali i njega bi mogli dočekati zadnjih par kola kada ćemo igrati ipak najvažnije utakmice – rekao je Karlo Šimek, igrač koji zadnjih par kola pokazuje fantastičnu formu i pravi je motor svoje ekipe.

Međimurje i Osijek koji ‘dišu za vratom’ ekipi Varaždina na prvenstvenoj ljestvici imaju zahtjevna gostovanja u Koprivnici, odnosno Bijelom Brdu, pa bi se u slučaju pobjede Varaždina i eventualnog kiksa neke od tih ekipa igrači trenera Miljenka Mumleka opet malo odlijepili na vrhu, tako da je utakmica zasigurno vrlo bitna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije