TJEDNI PREGLED Golove postigli Dejan Glavica i Petar Brlek, trener Ivanković na

U talijanskoj Seriji A Marko Rog odigrao je posljednjih 11 minuta utakmice u pobjedi svog Napolija protiv Lazia na legendarnom rimskom Olimpicu. Robert Murić nije ulazio u igru za svoju Pescaru u 1-1 gostujućem remiju protiv Empolija.

U 1. HNL Dario Melnjak odigrao je cijelu utakmicu na Poljudu protiv Hajduka za svoj Slaven Belupo. Igrao je Dario vrlo solidno, ‘zaradio’ žuti karton, a njegova momčad osvojila je vrijedan bod u 1-1 remiju.

Luke Ivanušeca nije bilo u sastavu Lokomotive u 4-1 pobjedi protiv ‘fenjeraša’ Cibalije za koju je Dejan Glavica odigrao cijeli susret i postigao počasni pogodak. Lijepo je ‘Glava’ primio jednu loptu na desetak metara i iz okreta pogodio sam kut vratara Lokomotive. Video gola možete vidjeti ovdje.

Inter Zaprešić našeg trenera Samira Toplaka izgubio je 1-0 na gostovanju kod Istre. Mario Brlečić nije ulazio u igru, Igor Postonjski odigrao je cijelu utakmicu, dok je vratar Ante Mrmić ušao 5 minuta prije kraja utakmice.

U 2. HNL Mario Sačer odigrao je čitav susret za svoje Dugopolje u 1-0 gostujućoj pobjedi u Sesvetama, dok je Josip Golubar zbog ozljede propustio utakmicu za svoje Lučko.

U prvoj slovenskoj ligi Leon Benko nakon odlične predstave u kupu protiv Maribora odigrao je cijeli susret za svoju Olimpiju u 1-1 gostujućem remiju u Celju. Lovro Cvek odradio je cijeli susret u dresu Celja.

Vratar Matija Kovačić utakmicu svog Aluminija protiv Gorice (1-2 ) pratio je s klupe.

Dominik Glavina izašao je u sudačkoj nadoknadi, a Bojan Vrućina odigrao je posljednjih 13 minuta u gostujućoj 2-1 pobjedi njihovog Rudara nad Krškom.

Matija Katanec u Premier ligi BiH odigrao je cijeli susret za svoj Zrinjski u derbiju protiv Željezničara i u remiju bez pogadaka bio jedan od zapaženijih igrača na terenu.

U 2. njemačkoj Bundesligi Roberto Punčec odigrao je cijeli susret u 2-2 gostujućem remiju protiv Dusseldorfa gdje im je pobjeda izmakla za dlaku jer su gol za izjednačenje primili u sudačkoj nadoknadi. Adam Sušac je pobjedu svog Auea nad 1860 Muchenom 3-0 odgledao s klupe.

Petar Brlek postigao je pogodak za svoju Wislu u 3-2 pobjedi na gostovanju protiv Termalice. Video njegovog gola možete vidjeti ovdje.

Josip Brezovec u Moldaviji i dalje drži vrh ljestvice za svojim Šheriffom iz Tiraspola. U derbiju su u gostima svladali Zimbru 1-0.

Korejska momčad Ulsan Hyundai u kojoj igra Ivan Kovačec remizirala je 1-1 sa ekipom Gwanju, a Ivan je igrao do 60. minute utakmice.

U Iranu Naft Tehran Igora Prahića izgubio je 1-0, dok je Persepolis trenera Branka Ivankovića pobijedio 2-0 i dalje drži prvo mjesto ljestvice sa 11 bodova prednosti ispred prvih pratitelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije