ŽUPANIJSKI NOGOMET Uvjerljive pobjede vodećih Bednje i Ivančice

U prvoj županijskoj ligi vodeće ekipe Bednja iz Beletinca i ivanečka Ivančica ostvarile su uvjerljive pobjede. Bednja je sa 5-1 bila bolja kod domaće Sloge u Slokovcu, a sa dva gola istaknuli su se Marin Ivančić i Ante Kulji.

Ivančica je pak sa 4-0 na domaćem terenu bila bolja od Obreša iz Svetog Ilije. Darko Jagić bio je dvostruki strijelac, a po jedan gol još su dodali Nikola Kolarek i Tomislav Jagić.

U ostalim susretima Polet iz Cestice sa 5:1 je bio bolji kod Drave u Sv. Đurđu, Rudar 47 je kod kuće u Ladanju svladao Mladost iz Šemovca 5:2, Dubravka-Zagorac traži bijeg sa začelja tablice,a danas su uhvatili puni plijen na svom igralištu u Turčinu svladavši Lepoglavu 3:2.

Budućnost iz Vidovca je u Selniku pobijedila Plitvicu 2:1, a istim rezultatom Podravac Kitro je u gostima stigao do punog plijena kod margečanske Mladosti.

U 2. ŽNL vodeći je Polet iz Tuhovca. Oni su na teškom gostovanju u Karlovcu Ludbreškom u utakmici sa čak četiri crvena kartona minimalno 1-0 pobijedili domaćina golom Antonia Bahata.

Isti broj bodova na vrhu ljestvice ima i varaždinska Sloboda koja je sa 2-1 bila bolja u gostima od Bukovčana. Oba gola za varaždinski sastav postigao je Vinko Horvat.

U ostalim susretima Čevo i Novakovec podijelili su bodove odigravši 1-1, a isti rezultat bio je u Sračincu gdje je domaćin remizirao sa Vinicom.

Varaždinska Mladost je sa 3-0 pobijedila Dinamo iz Apatije, a Dinamo iz Babinca je osvojio sva tri boda na gostovanju u Novoj Vesi svladavši domaćina 2-1. Sloboda je u Tužnom izgubila 0-1 od petrijanečkog Orača i sada zaostaje tri boda za vodećim dvojcem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije