3. HNL ISTOK Momčad Varaždina na domaćem terenu poražena od Koprivnice

Iako se očekivala teška utakmica protiv Koprivnice, s obzirom na kartonima i ozljedama prorijeđenu ekipu Varaždina, cjelokupna nogometna javnost je ipak bila optimistična i očekivala povratak Varaždinaca na pobjedničke staze.

Ipak, nisu uspjeli, Koprivnica s pobjedom 1:2 odlazi iz Varaždina u susretu 3. HNL Istok.

I krenulo je odlično na stadionu Slobode – nakon prečke Kresingera na otprilike 18 metara Nikola Šafarić dočekao je odbijenu loptu i lijepo je kapetan Varaždina pogodio za vodstvo svoje momčadi.

Gordan Golik je držao konce igre na sredini terena i sve je u prvom dijelu izgledalo zadovoljavajuće i solidno.

U drugom dijelu kao da se neka nervoza uvukla u redove Varaždinaca, počeli su preskakati igru i dugim loptama tražiti Kresingera u vrhu napada.

Koprivničanci su pak strpljivo čekali i dočekali svoju priliku – loše postavljenu offside zamku izbjegao je mladi Marko Bubnjić i izjednačio rezultat u 57. minuti.

A samo pet minuta kasnije dogodio se totalni preokret, ubačaj iz kornera je na drugoj stativi dočekao Matko Zirdum i iz blizine glavom pospremio loptu u mrežu.

Pokušao je trener Mumlek uvođenjem i ne sasvim spremnog Jerteca, ne bi li malo ‘prodrmao’ svoju ekipu, no do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao.

Ekipa Varaždina nastupila je u sastavu: Gavranović, Martinaga, Jagačić, Šafarić, Drožđek, Golik, Samardžić, Šimek, Sambolec, Antolek i Kresinger (još su igrali: Jertec, Modrić i Malenović).

Idući tjedan Varaždin ide u goste u Bjelovar istoimenom domaćinu, gdje bi se u konkurenciju za sastav trebala vratiti čak četvorica suspendiranih igrača, a pred trenerom je zahtjevan zadatak konsolidiranja redova svoje momčadi.

Evo što je trener Varaždinaca izjavio nakon utakmice…

> Miljenko Mumlek nakon poraza: ‘Previše smo ziheraški ušli u drugo poluvrijeme’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije