Veterani Varteksa treći na jakom turniru u Ptuju, Rodik najbolji strijelac

Rukometni veterani Varteksa i ovaj vikend bili su aktivni, i to u inozemstvu, u Ptuju, gdje su igrali na snažnom turniru te osvojili na kraju treće mjesto.

Turnir su organizirale rukometne veteranke iz Ptuja, a na njemu je sudjelovalo devet muških ekipa, raspoređenih u tri skupine po tri ekipe. Varteksovci su u skupini bili sa Slovenj Gradecom i Ptujom te pobijedili u obje utakmice, rezultatom 10:9 i 14:8.

Nakon toga su pobjednici skupina razigravali za plasman za prva tri mjesta, a to su bili još Buje i Velika Nedelja. Zanimljivo Velika Nedjelja ne nekadašnji viceprvak Europe u veteranskoj konkurenciji, a Buje su osvojile 3. mjesto na posljednjem veteranskom Euru, te se spremanju za nadolazeći veteranski Euro u Portugalu u ožujku.

Varteks je uvjerljivo poražen od Buja (8:14), a potom su pobijedili Veliku Nedjelju, no kako su sve ekipa imale po dvije pobjede, a Varteks najslabiju gol razliku, na kraju su završili na trećem mjestu. Pobjednik je bila Velika Nedjelja ispred Buja.

Petar Rodik je opet bio najbolji strijelac turnira sa 22 gola, a nakon ovog turnira slijedi mala pauza za aktivne Varteksovce.

Igrali su: Pitner, Ježovita, Jembrih, Rodik, Radujković, Z. Ptiček, Brkinjač, Nešić, Šestak, D. Ptiček, Vitković, Levanić. Voditelj: VLadimir Malner.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije