Tihana Vusić i Jurica Kavran četvrti na međunarodnom plesnom natjecanju!

Prošlog vikenda u Munchenu je održan 68. po redu ‘Ball der Nationen’, u okviru kojeg su se na pozivnom turniru Europapokal/Sparda Youth Cup 2017 natjecali izabrani, najbolji predstavnici svojih zemalja u kategorijama Starije Mladeži (Youth) i Odrasli (Adult). Parovi u Starijoj mladeži natjecali su se u latinoameričkim plesovima, a parovi u kategoriji Odraslih u standardnim plesovima.

Nastupili su neki od najboljih svjetskih parova u obje kategorije, a u Starijoj mladeži čast da budu pozvani nastupiti dobili su naši najbolji plesači u toj kategoriji, Varaždinci Tihana Vusić i Jurica Kavran, ovogodišnji dobitnici priznanja za najveće nade varaždinskog sporta u kategoriji sportski par.

U fenomenalnoj i nikad doživljenoj atmosferi prepunog Deutches Theatera u Munchenu, bodreni od više od tisuću gledatelja te praćeni živom glazbom odličnog orkestra Tornados, parovi su dali sve od sebe i oduševili prisutne.

Naš se par u toj vrhunskoj konkurenciji i fantastičnoj atmosferi odlično snašao, te se plasirao u finale, zajedno s parovima iz Rusije, Njemačke, Češke i Slovenije.

U samom finalu je prikazan vrhunski ples, na razini završnice svjetskog prvenstva, a zasluženo su pobijedili ruski državni prvaci Elizaveta Lykhina i Semen Khrzanovskiy.

Naš par je u takvoj konkurenciji pokazao zavidno znanje, vještinu i izvedbu te se zasluženo plasirao na 4. mjesto, dok im je treće mjesto zamalo izmaklo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije