DERBI Mogu li Dabrovi u derbiju protiv Dubrave do pobjede u Graberju?

Ispred nas je veliki derbi 12. kola rukometne Premijer lige u kojoj na ‘megdan’ GRK-u Varaždin 1930 dolazi trenutno vodeća ekipa prvenstva – Dubrava. Radi se o derbiju kola, a utakmica se igra u subotu u 18 sati, u dvorani Graberje.

U redovima varaždinskog premijerligaša prema ‘Veprovima’ imaju maksimalan respekt.

– Dubrava nije uzalud prva na ljestvici, igraju jako dobro i imaju nekoliko odličnih pojedinaca. Mi ćemo dati apsolutno sve od sebe i ostaviti srce na parketu, a imamo i neke svoje adute. Uz kvalitetu koju neosporno posjedujemo imamo pravo nadati se i očekivati pozitivan rezultat – kazao je trener Varaždina Vladimir Vujović.

Ove zime bilo je podosta promjena u igračkom kadru, odlazaka i dolazaka, a klub je dobio i novog predsjednika Gorana Hlevnjaka. Ambicije su i dalje ostale ulazak u Ligu za prvaka i pokušati ‘uloviti’ ponovno završnicu kupa.

– Ambicije kluba svakako ne jenjavaju iako je bilo podosta turbulencija vezano uz odlaske i dolaske igrača. Dosta smo pomladili ekipu i ovo smatramo svojevrsnom filtracijom i pokazateljem na koga se u budućnosti može ozbiljno računati. Naravno, nadamo se ulasku u ligu za prvaka, a u kupu uz povoljan ždrijeb pokušati ćemo uloviti plasman na final 4 što bi sezonu učinilo vrlo uspješnom – Ističe šef struke Dabrova.

Utakmica je na rasporedu u subotu u 18 sati u dvorani u Graberju, pa se može očekivati solidno popunjena dvorana, i podrška za GRK Varaždin, te pravi rukometni derbi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije