RUKOMET Kokice odličnom igrom svladale Sesvete

U derbiju 12. kola Prve ženske rukometne lige, koji je praktički bio i borba za treće mjesto, rukometašice Koke svladale su Sesvete rezultatom 28:19 (12:6).

Kokice su prvo poluvrijeme odigrale za pamćenje. Predvođene odličnom Ivanom Dragišić i Martinom Čović, te nevjerojatnom vratarkom Janjom Golubić koja je ‘skidala’ i nemoguće, u 17. minuti imale su prednost od 5:1. Nakon toga gošće su se malo pribrale, došle su do 7:5, ali Koka je opet pojačala gas i poluvrijeme završila s visokih šest razlike (12:6).

Nastavak je tako protekao u revijalnom tonu. Sesvećanke bez nekih iluzija, a Kokice i dalje motivirane, naročito u napadu, pa su u jednom trenutku imale i 11 golova prednosti (25:14).

– Cijeli tjedan pripremale smo se za ovu utakmicu. Maksimalno smo proanalizirale protivnice, držale se tijekom utakmice dogovora, bile smo koncentrirane, disciplinirane. Obrana je bila sjajna, napad ubojit i uspjeh jednostavno nije mogao izostati. Zasluženo smo pobijedile – kratka je bila vratarka Koke Janja Golubić, koja je skupila čak 20 obrana, od čega čak 14 u prvom dijelu.

Najefikasnija Kokica bila je Ivana Dragišić s 11 golova. Martina Čović postigla je 6, Silvija Masnić 5, Ines Domjan i Josipa Tomić po 3 gola. Kod Sesveta najefikasnija je bila Valentina Petrušić s 8 golova.

Ovom pobjedom Koka je učvrstila 3. mjesto na tablici s 18 bodova. Vode Podravka i Lokomotiva s maksimalna 24 boda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije