RUKOMET Dabrovi neriješeno protiv Poreča, trener Vujović ljut na pojedine igrače

U utakmici 11. kola Premijer lige, u susretu trećeg Poreča i četvrtog GRK Varaždina 1930, nije bilo pobjednika.

Nakon velike bitke, nakon velikih plus sedam za Varaždin, završilo je neriješeno 30:30.

Odlično je mlada Vujovićeva momčad krenula u utakmicu. Od početka su vodili i sve konce igre držali u svojim rukama. Domaći su im se u prvom poluvremenu samo tri puta uspjeli približiti na gol zaostatka. Više od toga Dabrovi nisu dopuštali da bi poluvrijeme završili s čak pet golova viška.

I u nastavku ista slika, barem u početku. Dabrovi uvjerljivi, čvrsti, hrabri, drže vodstvo i u 36. minuti odlaze na gotovo nedostižnih 19:12, ali, Varaždin upada u ‘crnu rupu’.

U šest minuta Poreč radi seriju 6:0, dolazi na 18:19, a u 44. minuti i do prvog izjednačenja na utakmici (20:20). Trener Vlado Vujović ipak uspjeva probuditi svoje igrače, pa Zobec, Tokić i dvaput Vidaček rade 4:0 (24:20). Međutim, Porečani se ne daju, pušu im stalno za vrat i tri minute prije kraja dolaze na minus jedan (27:28). Tokić potom pogađa za plus dva, Medić s dva uzastopna gola izjednačuje na 29:29, Zobec u zadnjoj minuti donosi novu prednost Varaždinu, a Miličević u zadnjim sekundama poravnava na konačnih 30:30.

– Izgubili smo bod koji nismo trebali izgubiti. Zašto i kako smo ispustili sedam razlike? Jednostavno, zbog mladosti i neiskustva! Nismo u zadnjoj sekundi istrčali na njihov šut s devet metara i primili smo gol sa zvukom sirene. Da, ljut sam na pojedince jer su u nekim trenucima odigrali taktički nedisciplinirano, nisu bili strpljivi unatoč mojim molbama. Nema tu velike filozofije. To je mladost, to je niskustvo. Rekao sam prošli tjedan nakon Gorice da će biti uspona i padova i da na to moramo biti spremni. Eto, to se danas i dogodilo – pomalo rezigniran bio je trener GRK Varaždin 1930 Vlado Vujović.

Poreč – GRK Varaždin 30:30 (11:16)
Poreč – dvorana Veli Jože. Suci: Mrvica, Jurinović. Gledatelja: 400.

Poreč: Car (11), Popović, Čosić 1, Mataija 1, Medved, Pribetić 2, Šehić 1, Kušan 5, Perić 3, Mofardin, Miličević 4, Valinčić, Radaković 5, Filipović, Medić 7, Gudić 1.

GRK Varaždin 1930: Špikić (10), Meštrić, Črnila, Šipić 4, Zobec 4, Dunato, Jerenec, Vincek, Vujović 2, Vidaček 8, Šuker, Tokić 10, Grbac, Hirš 2, Levak, Trojko.

Sedmerci: Poreč 4/7, Varaždin 7/8. Isključenja: Poreč 6 minuta, Varaždin 10 minuta.

R. Lukavečki/Aktualno.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije