Lepoglavčanke bez poraza na turniru u odbojci ‘Varaždin-Međimurje’

ŽOK Ivanec bio je u nedjelju domaćin 2. turnira u maloj odbojci Varaždin-Međimurje. Igralo se na dva igrališta pa je ukupno 12 utakmica odigrano za malo više od tri sata.

Mlade Lepoglavčanke vođene trenerom Markom Vrtarom nastavile su pobjednički niz. S nove tri pobjede zasjele su na prvo mjesto s osvojenih 12 setova, 6 izgubljenih i 12 osvojenih bodova.

Ludbrežanke su ovaj put bile manje uspješne s jednom pobjedom i dva poraza te su pale za čak četiri mjesta. Po dvije pobjede i jedan poraz Plavih iz Peklenice i Kitro Varaždina 1, sada nakon odigrane polovice lige, doveli su ih do druge, odnosno treće pozicije.

Sve ekipe krasi brojnost, neke imaju po 15 igračica, pa treneri imaju dosta muka svima dati šansu ući u igru.

– Turnir je odigran u odličnoj organizaciji, bez imalo problema, sve se je odvijalo ‘kao po špagi’. Valja ponovno istaknuti veliku podršku navijača, roditelja koji su došli bodriti svoje djevojčice i na taj se nadasve lijep i koristan način uključili u ovu lijepu odbojkašku priču, ističe povjerenik lige Mijo Pokos te dodaje da su starije igračice ŽOK-a Ivanec besprijekorno odradile sudački i zapisnički posao i na taj se način uključile u obavljane i ovih zadataka u svojem klubu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije