PK Barok na ekipnom prvenstvu Hrvatske u Zadru i Splitu s odličnim rezultatima

U Zadru je proteklog vikenda održano Ekipno B Prvenstvo Hrvatske, gdje su se predstavljale plivačice iz PK Barok. Djevojke su isplivale odlične utrke i ostvarile sjajne rezultate i tako su ostale u B skupini, osvojivši šesto mjesto.

Za žensku ekipu su nastupile Martina Štefinec, Elena Škrapec, Mirta Piskač, Lea Ćelić, Dora Mihinjač, Stela Grobotek i Buga Stipan.

U isto vrijeme u Splitu na Ekipnom C Prvenstvu Hrvatske nastupili su i plivači. U konkurenciji 18 klubova, plivači Baroka ostvarili su odličan uspjeh i osvojili šesto mjesto.

Za mušku ekipu nastupili su Mario Vlahinja, Gregor Stadaas, Neven Lončarić, Nikola Briški i Luka Cvetko. Svi su plivači na ovom natjecanju isplivali odlične rezultate i ostvarili svoje osobne rekorde.

Posebno treba istaknuti Gregora Stadaasa koji je isplivao dvije A norme na 100 i 200 metara prsno, te B normu na 200 metara delfin.

Sljedeće natjecanje koje ih očekuje je ‘Miting rekorda’ u Zagrebu, u petak, 23. prosinca.

Karlo Rajković nastupio je s reprezentacijom Hrvatske na 7. međunarodnom mitingu za osobe s invaliditetom koje se održalo u Brescia-i, u Italiji, u subotu 17.prosinca.

Natjecanje je bilo ekipno, nastupilo je pedesetak timova, a Hrvatska je zauzela prvo mjesto. Karlo je nastupio u disciplinama 100 delfin, 100 metara prsno i 200 metara mješovito.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije