Varteksovci najbolji, organizacija i druženje odlični na veteranskom turniru

Prvi veteranski rukometni turnir Varaždin 2016, u organizaciji veteranske udruge RK Varteks protekao je na najbolji mogući način. Sudjelovalo je 11 ekipa (sedam muških i četiri ženske), dvorana Graberje bila je prepuna rukometaša i vrlo solidnog rukometa, sve to uz odličnu organizaciju mlade varaždinske udruge.

Podsjetimo udruga rukometnih veterana Varteks osnovana je prije nekoliko mjeseci, a priključili su joj se brojni bivši igrači varaždinskog kluba. Nakon nekoliko turnrira na kojima su sudjelovali kao gosti, organizrali su proteklog vikenda i vlastiti turnir. Odazvalo se sedam muških i četiri ženske ekipe.

U ženskoj konkurenciji najuspješniji je bio Slavonski Brod, ispred Ptuja i Podravke, dok je čevrto bilo Nedelišće. Najviše pogodaka zabila je Mladenka Katalinić iz Slavonskog broda, najbolja vratarka bila je Draženka Balent iz Nedelišća, dok je najbolja igračica bila Marina Šimek iz Podravke.

Kod rukometaša su do finala došli domaći rukometaši i Bjelovar, no nešto poletniji Varteksovci na kraju su slavili rezultatom 11:7. Treće mjesto pripalo je Koprivnici, koja je nakon sedmeraca pobijedila Maksimir u utakmici za treće mjesto.

Najbolji strijelac turnira bio je Marko Lorber iz Koprivnice, sa 19 golova. Najbolji vratar bio je Varaždinac Boris Vujović, a najbolji igrač Dalibor Dombović iz Bjelovara.

Nakon utakmice uslijedio je proglašenje pobjednika i druženje u prostorijama DVD Biškupec, koje je potrajalo.

VaraVara

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije