Zlatko Dalić i Al Ain nisu uspjeli u tijesnoj utakmici na domaćem terenu!

Al Ain, klub kojeg trenira naš Zlatko Dalić, nisu uspjeli u uzvratu finala Azijske lige prvaka, u uzvratnoj utakmici odigrali su 1:1, a kako je korejski Jeonbuk Hyundai Motors u prvoj utakmici na domaćem terenu slavio s minimalnih 2:1, usred Emirata stigli su do novog naslova Azijskog prvaka.

Bila je to vrlo uzbudljiva utakmica, u kojoj su presuđivale nijanse. Domaći Al Ain bio je bolja momčad na terenu, napadao od prve do posljednje minute, ali gosti su prvi stigli u vodstvo, kada u 30. minuti Han Kyo Won pogađa za 0:1. Na radost domaćih navijača Korejanac u dresu Al Aina Lee Myung Joo, poravnava na 1:1.

Veliku, a kako će se pokazati kasnije, i ključnu prigodu da stignu do uspjeha Al Ain je propustio na kraju poluvremena. U posljednjim minutama prvog dijela, nakon prekrašaja na Asprilli, domaćin ima prigodu s bijele točke, no Brazilac Douglas puca preko gola.

I trener Zlatko Dalić biva isključen, nakon što se porječkao s pomoćnim trenerom gostiju.

U nastavku se igrala “viktorija”, sve zanimljivo se dešavalo pred golom Korejanaca, no Ciao, Aspirilla, Abdulrahman, Douglas i društvo nisu uspjeli stići do pogotka.

Čak 17 udaraca, od čega 10 u okvir gola, naspram četiri i jedan Jeonbuka, dovoljno govori o dominaciji domaće ekipe, koju trenira naš Zlatko Dalić. Šteta za njega, bila je ovo odlična prigoda, no i sam ulazak u finale je veliki uspjeh varaždinskog trenera, koji se na Bliskom Istoku i u cijeloj Aziji etablirao kao ugledan trener.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije