NK Varaždin poražen od posljednjeplasiranog Višnjevca

Nakon gotovo savršenog starta u sezonu, već treću utakmicu zaredom ekipa NK Varaždin ne zna za pobjedu. Ovog vikenda gostovali su osječkom predgrađu Višnjevcu te od istoimenog “fenjeraša” doživjeli poraz.

Jedini pogodak domaćini su postigli na sredini drugog poluvremena, a loš teren natopljen vodom onemogućavao je Varaždince da stignu opasnije zaprijetiti protivničkom golu. Stijelac je bio Kvesić, koji je iskoristio zbunjenost i neodlučnost obrane NK Varaždina.

Konačan rezultat bio je 1:0 za domaći Višnjevac. U igračkom kadru nije bilo Kresingera, koji se ozlijedio na prošlotjednoj utakmici protiv Mladosti Ždralovi. Efikasnost je i dalje veliki problem, a u pošljednjih šest utakmica NK Varaždin postigao je samo pet golova.

Međimurje je poraženo i u ovom kolu, a Slavonija je remizirala, tako da Varaždin sada ima prednost na tablici od tri (Slavonija), odnosno četiri boda (Međimurje). NK Varaždinu u goste stiže BSK iz Bijelog Brda, što će biti prigoda za popravak lošeg dojma.

Rezultati 13. kola: Višnjevac – Varaždin 1:0, Osijek – Međimurje 2:0, Slavonija – Oriolik 1:1, Marsonia – Belišće 3:2, Vukovar 1991 – Bjelovar 0:2, Croatia Đakovo – Koprivnica 0:0, Mladost – Bedem 0:0, BSK – Slavija 5:2.

Poredak: Varaždin 27, Slavonija 24, Međimurje 23, Osijek 22, BSK 21, Mladost 21, Bedek 19, Marsonia 18, Oriolik 17, Vukovar 1991 17, Koprivnica 16, Slavija 15, Croatia Đakovo 15, Bjelovar 14, Belišće 12, Višnjevac 6.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije