Derbi 11. kola MŽNL-a u Ludbregu gdje Podravina dočekuje Nedelišće

Jedanaesto prvenstveno kolo Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin donosi derbi kola u kojem se sastaju u Ludbregu Podravina, koja je nanizala niz od šest utakmica bez poraza te Nedelišće koje pak se vratilo u odličnu formu te imaju niz od četiri uzastopnih pobjeda. Zasigurno će utakmica biti uzbudljiva i neizvjesna, započinje u 15 sati dok ju sude Turk, Horvat, Čurila delegat je Novak.

U subotu je još na rasporedu utakmica u Svetom Martinu na Muri između Poleta i Sloge dok je domaćin favorit, a suci utakmice su Buden, Hantak, Fajfarić – Vodopija. I ova utakmica započinje u 15 sati.

U nedjelju s početkom od 14 sati u Gojancu Plitvica, koja je teško stradala u Nedelišću, igra sa Slobodom iz Slakovca. Domaćin je u ovoj utakmici u prednost dok sude ovu utakmicu Juras, Novak, Šupljika, delegat Kapeš.

Novi Marof je ostvario dvije uzastopne pobjede i na svom igralištu igra sa Rudarom koji je nezgodna ekipa, ali je Novi Marof u ovoj utakmici favorit. Suci utakmice su Velđi, Felker, Martan delegat Petek.

Jalžabet je nanizao četiri uzastopna poraza nezgodnog Međimurca jednostavno mora pobijediti u utakmici koju sude Klarić, Sukanec, Mihalić delegat Medved.

Zadrugar je prikovan za samo dno prvenstvene ljestvice i on također mora pobijediti Mladost Komet ako želi što prije prekinuti negativan niz. Utakmicu sude Dumančić, Jakovljev, Tuksar delegat Ptiček.

Pušćine na svom travnjaku ugošćuju kvalitetni Zelengaj i očekuju pobjedu. Suci utakmice su Pajtak, Nikolić, Rohtek delegat Sokač.

Vodeća ekipa lige Varteks ugošćuje Nedeljanec i apsolutni je favorit utakmice, dok utakmicu sude Pavlić, Remar, Rojc delegat Lesjak.

Poredak: Varteks 22, Podravina 21, Polet/SMNM 20, Nedelišće 18, Zelengaj, Sloga/Č 17, Novi Marof 16, Međimurec 15, Mladost Komet 14, Nedeljanec 13, Plitvica 13, Rudar 12, Sloboda 10, Jalžabet 8, Pušćine 7, Zadrugar 4

Parovi 11. kola: Podravina – Nedelišće, Polet – Sloga, Novi Marof – Rudar, Jalžabet – Međimurec, Zadrugar – Mladost Komet, Pušćine – Zelengaj, Varteks – Nedeljanec, Plitvica – Sloboda

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije